Roemenië heeft zijn tegenstander gekozen voor de tweede vriendschappelijke wedstrijd voor EURO 2024

Roemenië heeft zijn tegenstander gekozen voor de tweede vriendschappelijke wedstrijd voor EURO 2024

De nationale ploeg van Roemenië speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen Colombia ter voorbereiding op EURO 2024 met Colombia. De wedstrijd is op 26 maart in Madrid.

De nationale ploeg speelt ook een eerste vriendschappelijke wedstrijd op 22 maart tegen Noord-Ierland in de National Arena.

Roemenië zit in Groep E op EURO 2024, naast België, Slowakije en de winnaar van play-off B.

Roemenië heeft zijn tegenstander gekozen voor de tweede vriendschappelijke wedstrijd voor Euro 2024

De laatste groepswedstrijd van Roemenië op EURO 2024 wordt beslist tussen Bosnië-Herzegovina vs Oekraïne en Israël vs IJsland.

“De tweede testwedstrijd van de nationale ploeg volgend jaar maart zal tegen Colombia zijn. Na de wedstrijd tegen Noord-Ierland op 22 maart in de Nationale Arena in Boekarest, ontmoet de nationale ploeg Colombia op 26 maart in het Civitas Metropolitano stadion in Madrid. Meer details over de kaartverkoop zullen de komende tijd beschikbaar zijn”, aldus frf.ro.

“Als we kijken naar de waarde van de loten, zullen we zien dat Roemenië de laagste waarde van het lot heeft, daarom zullen de statistici waarschijnlijk zeggen dat Roemenië de minste kans van slagen heeft, maar ik verzeker u, en ik heb er alle vertrouwen in, dat Roemenië in de zomer van 2024 de mogelijkheid en het potentieel heeft om een exponentiële groei te hebben en zichzelf te overtreffen. Als we dit vermogen, deze interne verbranding, hebben om onszelf te overtreffen, kunnen de resultaten zeker opmerkelijk zijn.

Het doel dat we ons voor dit jaar stellen, is om de belangrijkste generatie spelers van de afgelopen 20 jaar op de been te brengen. Het tussentijdse doel is natuurlijk om uit de groepen te komen, maar we mogen dit doel, dat veel belangrijker is, niet uit het oog verliezen,” zei Răzvan Burleanu.

Dit is de zesde keer dat Roemenië deelneemt aan de EURO, na 1984, 1996, 2000, 2008 en 2016.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *