EXCLUSIEF DINAMO viert woensdag de titel van rugby ‘bulldogs’. Ionuț Popa en Ștefan Demici brengen de beker naar de set

EXCLUSIEF DINAMO viert woensdag de titel van rugby ‘bulldogs’. Ionuț Popa en Ștefan Demici brengen de beker naar de set

Op woensdag 20 december brengt een nieuwe editie van EXCLUSIV DINAMO topgasten naar de supporters van de club uit Ștefan cel Mare road.

Ionuț Popa, voorzitter van Dinamo Sports Club en Ștefan Demici, manager van de rugbyafdeling, komen naar de set van de show om de trofee die de “bulldogs” na 15 jaar wachten hebben gewonnen aan de fans te presenteren.

Dinamo is opnieuw rugbykampioen en het verhaal van de titel zal worden verteld in de EXCLUSIV DINAMO studio vanaf 21.00 uur.

Cristi Hîldan, de broer van Cătălin Hîldan en een van de coaches van het kampioensteam, zal een emotionele interventie houden, terwijl voorzitter Ionuț Popa de belangrijkste onderwerpen van de meest succesvolle sportclub van Roemenië zal aansnijden, zoals: de deelname van Dinamo’s atleten aan de Olympische Spelen in Parijs, nieuws over de Dinamo Multifunctional Arena, de strategie van de club voor 2024 of de fusie met SC Dinamo 1948 SA.

De EXCLUSIVE DINAMO uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *