Wanneer Camelia Potec haar tweede dochter trouwt. Wie zijn de peetouders van het kleine meisje

Wanneer Camelia Potec haar tweede dochter trouwt. Wie zijn de peetouders van het kleine meisje

Camelia Potec, voormalig Olympisch zwemkampioene en voorzitter van de Roemeense zwemfederatie, heeft gezegd wanneer ze haar tweede dochter zal dopen en wie haar peetouders zijn.

Camelia Potec, voorzitter van de Roemeense zwemfederatie, werd in 2018 voor het eerst moeder toen ze beviel van een dochtertje, Caelia Ioana. Sebastian Tudor, de echtgenoot van Camelia Potec, is zakenman. In de zomer van dit jaar kondigde de voormalige wedstrijdatlete op haar social media-account aan dat ze opnieuw zwanger is en op het punt staat om voor de tweede keer moeder te worden. Camelia Potec werd in oktober van dit jaar voor de tweede keer moeder, toen ze beviel van een dochtertje.

Camelia Potec heeft aan Viva magazine onthuld wanneer ze haar tweede dochtertje zal dopen en wie haar peetouders zullen zijn. De voormalige sportster wilde echter niet zeggen welke naam ze voor haar jongste heeft gekozen.

Wanneer Camelia Potec haar tweede dochter doopt. “Tot de doop kunnen we haar naam niet uitspreken”.

“We hebben besloten om de naam van onze dochter pas bij de doop te noemen. tweede kleine meisje, want hoe noemen we haar tenslotte… We noemen haar baby of babymeisje of prinses, maar tot de doop kunnen we haar naam niet op de een of andere manier zeggen.”verklaarde Camelia Potec.

De ouders van Camelia Potecs tweede dochter zijn voormalig topatlete Gabi Szabo en haar man, coach Zsolt Gyongyossy, die ook de peetouders waren van Camelia Potecs eerste dochter.

“Dus we wachten op de doop, die na de feestdagen zal plaatsvinden…. of tussen Kerst en Nieuwjaar. We hebben nog niets besloten, dat ligt meer aan de peetouders dan aan ons; Caelia’s peetouders zijn Gabi Szabo en Zsolt Gyongyossy.”, voegde de voormalige wedstrijdsporter eraan toe.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *