Kopic, oorlogszuchtig BERICHT voor Dinamo – FC Voluntari! Het is de laatste wedstrijd van het jaar voor de rood-witten

Kopic, oorlogszuchtig BERICHT voor Dinamo – FC Voluntari! Het is de laatste wedstrijd van het jaar voor de rood-witten

Dinamo coach Zeljko Kopic zei dat zijn team op zijn best moet zijn om de wedstrijd tegen FC Voluntari in de 21e ronde van de Superliga te winnen.

Dinamo speelt vrijdag om 20:30 uur tegen FC Voluntari in het Arcul de Triumf stadion.

De “Dogs” staan 15e in het klassement, voorlaatste, met 13 punten.

Kopic, oorlogszuchtige boodschap voor Dinamo – FC Voluntari

“Wat we morgen nodig hebben, is ons maximale niveau halen. We moeten 100% geven om de wedstrijd te winnen, want Voluntari heeft de laatste twee wedstrijden erg goed gespeeld. Ze hebben een zeer goed georganiseerde verdediging en ze hebben een aantal kwaliteitsspelers in de aanval, waardoor ze een zeer goed team zijn. Ze hebben een aantal gevaarlijke spelers, maar hun waarde wordt gegeven door het team, ze hebben een zeer stabiele verdediging, een zeer goede teamorganisatie, het is moeilijk om tegen hen te spelen,” zei Zeljko Kopic.

De sfeer is goed, er is een positieve energie. We zijn blij dat we het laatste resultaat hebben behaald in een zeer belangrijke wedstrijd voor ons allemaal. Maar we moeten nog steeds vechten voor elk punt. Het klopt dat de sfeer nu beter is, maar we moeten nog steeds hard werken om de volgende wedstrijden zo goed mogelijk voor te bereiden. Verdedigend zien we wat verbetering in het spel, maar aanvallend hebben we nog steeds problemen. We hebben betere communicatie tussen de spelers nodig om het spel te controleren, maar er waren inderdaad momenten van goed spel – Zeljko Kopic

Voormalig Dinamo-voorzitter Constantin Anghelache over Zeljko Kopic: “Hij heeft een goede indruk op me achtergelaten. Hij is een solide man in zijn denken, een solide man in zijn gedrag aan de zijlijn en heel gematigd in wat hij doet. Het is mogelijk, als hij de volgende wedstrijd wint, dat hij ook een overwicht krijgt op de spelers. Hij moet de boel een beetje opschudden en drie, misschien vier spelers binnenhalen. Ik denk dat het management het kan, ze zien dat de schulden betaald zijn, ze hebben geen probleem. In deze context kunnen ze meer verantwoordelijkheid nemen.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *