Dorinel Munteanu en tien spelers verlaten mogelijk Oțelul Galati. Het gebeurt allemaal na de onverwachte nederlaag tegen FC Botosani

Dorinel Munteanu en tien spelers verlaten mogelijk Oțelul Galati. Het gebeurt allemaal na de onverwachte nederlaag tegen FC Botosani

FC Botoșani, de laatst geplaatste ploeg in de Superleague, versloeg Oțelul Galați met 2-0 en Dorinel Munteanu kondigde aan dat hij de ploeg zal verlaten.

Dorinel Munteanu, coach van Oțelul, zei dat hij ongelukkig is met zijn team. De nederlaag tegen FC Botoșani, de laatst geplaatste ploeg, was onverwacht voor de voormalig groot international.

De coach van Galati zei dat hij een pauze wil inlassen en dat tien spelers Oțelul zullen verlaten.

Dorinel Munteanu en tien spelers vertrekken mogelijk bij Oțelul Galati. Het gebeurt allemaal na de onverwachte nederlaag tegen FC Botoșani

Na 21 speelronden staat Oțelul Galați op de 11e plaats in de tussenstand van de SuperLeague, met 26 punten.

“Ik ben de meest teleurgestelde man over deze wedstrijd. Mijn team speelde heel slecht. Ik ben verantwoordelijk voor wat er op het veld gebeurde. Ik verander mijn doel omdat de wereld gek is geworden. Ze zijn te veel gaan dromen. Als zo’n mislukking komt, worden ze ongelukkig.

Ik verander mijn doel om in de competitie te blijven. Als dat is wat onze voorname supporters willen, laten we dan in de competitie blijven. Met nog 27 punten te gaan, kan er nog van alles gebeuren. Vandaag zouden ze blij en vereerd moeten zijn dat ze in deze competitie zitten. Het zijn mensen die proberen uit te dagen. Er zijn veel kanten.

Ik wil niets kwaads in de zin hebben, maar… Zolang er nog 27 punten zijn, kan ik op alles hopen. Op dit moment denken we aan degradatie.

Minstens 10 spelers zullen wisselen! Mijn boodschap deze week werd niet begrepen door de spelers. Wat ik zeg moet wet zijn. Wie het niet begrijpt, vertrekt. Het zullen er minstens 10 zijn.

Rus maakt deel uit van de groep die zal vertrekken. Hij kreeg veel kansen. Ik kan hen niet bekritiseren, ik bekritiseer hen in het algemeen na de wedstrijd.

Ik heb een pauze van een paar dagen nodig om te beslissen of ik wel of niet doorga met het team. Ik kan het echt niet meer aan, eerlijk gezegd. Ik heb dit team van de derde divisie helemaal naar de eerste divisie gebracht. Dat er ongelukkige supporters zijn, lijkt te veel voor een man die wil presteren,” vertelde Dorinel Munteanu aan DigiSport.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *