Florent Hasani, eerste reactie na zijn transfer naar Rapid! Waarom hij ervoor koos naar Giulesti te komen

Florent Hasani, eerste reactie na zijn transfer naar Rapid! Waarom hij ervoor koos naar Giulesti te komen

Florent Hasani gaf zijn eerste verklaringen na het tekenen van een contract voor twee en een half seizoen bij Rapid.

Aangekomen uit Kosovo zei hij dat hij onder de indruk was van de aanhangers van Giulash en gaf toe dat hij overleg had gepleegd met Albion Rrahmani.voordat hij het voorstel van de Bianconeri accepteerde.

Florent Hasani, eerste reactie na zijn transfer naar Rapid! Waarom hij ervoor koos om naar Giulesti te komen

De aanvaller is klaar om Rapid te vervoegen in hun trainingskamp in Antalya in het begin van 2024.

“Ik ben er eindelijk! Het is een plezier voor me om bij een club als Rapid te zijn. We zijn klaar met alles wat we moeten doen en nu richt ik me alleen nog maar op het voetbal. Ik heb verschillende aanbiedingen gekregen, maar bij Rapid had ik een goed gevoel dat het een goede keuze zou zijn.

Ik heb alles bekeken, ik heb met verschillende mensen gesproken, met als laatste Albion Rrahmani. Daarna heb ik de beslissing genomen dat dit voor mij de beste beslissing is.”Florent Hasani zei.

“Albanezen houden van het Roemeense kampioenschap. Het is een kwaliteitscompetitie en voor mij was dat positief. Het was gemakkelijker om de beslissing te nemen om naar Rapid te komen. Albanezen hebben alleen maar goede woorden over Rapid.zei hij.

Wie is Florent Hasani

Hasani heeft dit seizoen 10 doelpunten gemaakt in 16 wedstrijden voor FK Tirana, de nummer 3 van Albanië, en heeft ook drie assists gegeven. Hij heeft ook vier wedstrijden in de UEFA Conference League op zijn naam geschreven.

Florent Hasani heeft 8 caps voor Kosovo, scoorde één keer in een 1-0 overwinning op Gibraltar, en drie goals in 10 wedstrijden voor het nationale jeugdteam.

Hasani is de tweede Kosovaarse speler in de selectie van Rapid, na Albion Rrahmani, en zal deel uitmaken van Cristiano Bergodi’s selectie voor het trainingskamp in Antalya.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *