PROSPORT.RO – De meest gelezen sportwebsite in Roemenië op de eerste dag van het jaar

PROSPORT.RO – De meest gelezen sportwebsite in Roemenië op de eerste dag van het jaar

De sportnieuwswebsite www.prosport.ro, die behoort tot de persgroep SpuiQ MEDIA NETWORK, staat op 1 JANUARI 2024 op de eerste plaats wat betreft het aantal lezers op het gebied van SPORT.

Volgens gegevens van SATI (Study of Audience and Internet Traffic) stond de sportwebsite prosport.ro op de eerste plaats in de categorie SPORT, met 448.771 unieke lezers, gevolgd door digisport.ro met 422.901 unieke lezers, gsp.ro met 303.110 unieke lezers, sport.ro met 251.112 unieke lezers, as.ro met 159.267 unieke lezers en orangesport.ro met 76.914 unieke lezers.

“Dit is een speciale prestatie, die komt na 5 jaar werken aan een speciaal project. Samen met het ProSport-team zijn we erin geslaagd om het doel te bereiken dat we voor dit avontuur hadden gesteld. Het is een moment waarop de collectieve inspanning wordt beloond en ik wil iedereen bedanken die deel uitmaakte of uitmaakt van de ProSport-familie. Het is onze verantwoordelijkheid tegenover onze lezers om samen verder te gaan op dit pad van waarheid en prestatie. Sinds het begin is ProSport gemaakt door kampioenen voor kampioenen. Het is onze plicht om het vertrouwen van het publiek in zo’n sterk concurrerende markt te bevestigen.” aldus Andrei Trifan – hoofdredacteur van ProSport.

ProSport werd opgericht op 2 juli 1997 en is een van de meest gerespecteerde merken in de media-industrie. ProSport’s primeurs zijn onder andere: de eerste full-color krant in Roemenië, de eerste krant met meer dan 100.000 exemplaren/editie, de eerste sportkrant die edities in het buitenland drukt, de eerste sportkrant die speciale edities aanbiedt in het stadion voor en na de wedstrijd.

ProSport Live, gemodereerd door journalist Mihai Mironică, is elke dag van maandag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur een echt succes en wordt uitgezonden op de website www.prosport.ro en op de officiële YouTube-, Facebook- en Instagram-kanalen van de publicatie, evenals EXCLUSIV DINAMO, gemodereerd door journalist Cătălin Mureșanu, EXCLUSIV RAPID, gemodereerd door journalist Ovidiu Ionescu en Drumul spre Paris, gemodereerd door journalist Daniel Nazare.

Het PROSPORT-team wordt geleid door Andrei Trifan – hoofdredacteur en Adrian Artene – redactiedirecteur. Ze worden bijgestaan door andere ervaren sportjournalisten zoals Bogdan Savin, Daniel Nazare, Gabriel Berceanu, Cătălin Mureșanu, Daniel Vlad, George Nistor, Andrei Preotu, Alin Grigore, Andreea Visu, Alex Tăcină, Marius Anghel, Ștefan Olteanu, Christian Luță, Gabriel Ioniță, Mihnea Ștefan, Robert Jugravu, Răzvan Lunga en Florian Tudorache.

PROSPORT maakt deel uit van de SpuiQ MEDIA NETWORK groep, de enige persgroep in de top 3 van online persbedrijven in Roemenië met 100% Roemeens kapitaal en omvat de publicaties gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro en raziculacrimi.ro.

Onder de paraplu van ProSport valt ook www.liga2.ro, de site met de sterkste autoriteit in het Roemeense voetbal in de lagere echelons en het grootste netwerk van medewerkers op nationaal niveau.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *