Dorinel Munteanu gaf een antwoord aan Mihai Stoica, nadat de FCSB-functionaris de spot dreef met de coach van Oțelul Galati: “Het is een soort kwaadaardigheid”.

Dorinel Munteanu gaf een antwoord aan Mihai Stoica, nadat de FCSB-functionaris de spot dreef met de coach van Oțelul Galati: “Het is een soort kwaadaardigheid”.

Oțelul Galati is op trainingskamp geweest in de bergen, waar de pupillen van Dorinel Munteanu een zware training hebben gehad. Mihai Stoica, FCSB-functionaris, bespotte de Spartaanse trainingsmethode van het Moldavische team en ook Narics Răducan, de huidige tv-analist, trok de methodes van “Munti” in twijfel.

De coach van Oțelul Galati reageerde hierop in een interview met Otelul TV.

De meeste teams uit de Super League, waaronder FCSB, trainen voor de winter in Antalya, waar het klimaat veel milder is dan in Roemenië.

Dorinel Munteanu heeft Mihai Stoica teruggeslagen nadat de FCSB-official de Oțelul Galati-coach had beschimpt.

“Ik denk dat het een soort kwaadaardigheid is, geen professionaliteit. Het is niet de eerste keer dat ik het team meeneem naar een trainingskamp in de bergen, zowel in de zomer als in de winter heb ik het gedaan, het heeft niet ontbroken sinds ik coach ben. Ik ben ervan overtuigd dat deze paar dagen in Vatra Dornei het team zullen helpen. Natuurlijk konden we het trainingsplan niet goed uitvoeren, omdat de rustperiode erg kort was, maar een paar dagen hier waren goed voor ons. Omdat ik geen commentaar geef op de training van andere teams, denk ik dat het professioneel zou zijn als zij geen commentaar zouden geven op wat ik doe, welke methodes ik in mijn team heb. Ik denk dat zij meer minpunten hebben dan wij.

Het stoorde me echt dat dit commentaar kwam van voormalige Galicische spelers. Een van hen ken je heel goed, hij is directeur of voorzitter van FCSB, de tweede is een voormalig voorzitter van Oțelul, die niets heeft bereikt voor dit team. Ik wil geen namen noemen, ze kennen elkaar erg goed. Voor de rest zijn we niet geïnteresseerd in iemands mening, we zijn geïnteresseerd in het programma en de resultaten. We hebben meer respect nodig!”, zei Dorinel Munteanu voor Otelul TV.

Wat Mihai Stoica zei over Oțelul Galati: “Moeder-moeder! Dit is onwerkelijk! Het is onwerkelijk. Oké, ze hadden resultaten, ze speelden goed… Maar het is onwerkelijk! Ik ben verrast… Sensationeel! Wanneer heb ik ooit zo’n training gezien in ons team? Toen ik naar Forban ging. Sinds 2004. Maar daar lag sneeuw, echt waar. Het was niet erg groot. Het kwam nooit voorbij de borst. Je wist niet of Florentin Dumitru trainde. Dat is sensationeel… Ik heb veel variaties gehoord. Ik weet niet of het goed is, of het niet goed is… Voetbal wordt gespeeld op de green, op de flat. Houdt dit ding je aan het rennen? Doet het dat? Ik heb dit eerder gezien met rennen op de piste toen ik junior was. De kunst van Dorinel is dat hij een goed team heeft gemaakt zonder voetballers. Als je ze niet in trainingspak ziet, weet je niet dat het voetballers zijn.”

fotobron: Facebook.com/SCOtelulGalati


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *