Gigi Becali maakte de eerste 11 van FCSB voor de wedstrijd tegen UTA een week eerder bekend

Gigi Becali maakte de eerste 11 van FCSB voor de wedstrijd tegen UTA een week eerder bekend

Gigi Becali heeft de basisopstelling van FCSB voor de eerste wedstrijd tegen UTA bekendgemaakt.

Er is nog een week te gaan tot de wedstrijd, het duel vindt plaats op maandag 22 januari om 20:00 uur, in de 22e speelronde van de Superliga.

FCSB voert het klassement aan met 44 punten en UTA staat op de 12e plaats met 24 punten.

Gigi Becali maakte de eerste 11 van FCSB voor de wedstrijd tegen UTA een week eerder bekend

“Nu hebben we Băluță, die bovenin kan spelen. Phelipe kan op rechts spelen, precies wat ik wil. We spelen Coman, Phelipe op rechts en Băluță bovenop. Het is maar dat deze jongen (Radu Vișan) het weet. Laten we eens kijken. Maar voor Vișan om het te weten, zo zullen de voorwaartsen staan (noot van de redactie: voor de wedstrijd tegen UTA, omdat Florinel Coman geschorst is). Of misschien Tavi Popescu links, Phelipe rechts en Băluță bovenin. Deze, Baba Alhassan, met Șut en Olaru. Deze twee centrale verdedigers, Ngezana met Dawa, links Radunovic, rechts Nana. Zo, ik zei het team, ik zei het bijna een week eerder. Wat gaat Vișan nu doen?”, zei Gigi Becali.

Gigi Becali heeft dit al eerder gedaan en is voor de tuchtcommissie van de FRF gedaagd. Hij vertelde de rivaal van FC U Craiova, Adrian Mititelu, wie het startteam van FCSB is. Het gebeurde voor de rechtstreekse wedstrijd, toen de twee streden in de Roemeense beker. Destijds wonnen de Olteni met 2-0.

“Ik wil je laten weten dat ik naar de Commissie ben geroepen door de heer Vișan. Het is gênant, hij, Vișan, belt Becali, dat kun je alleen daaraan al zien. Hij kan geen secretaris-generaal zijn, dat staat niet in de regels. Jij, mijnheer Vișan, hoeft ook niet te buigen voor Becali, je moet naar hem buigen en zeggen kus zijn hand, dat is alles, niet Becali noemen. Hij is zielig, hij heeft geen gevoel voor het belachelijke. Welke verordening? Laat Vișan Becali noemen. Het bestaat niet over de hele wereld.

De concurrentie buiten beschouwing gelaten, want daarom heb ik Mititelu’s team gebeld. En nu wil ik het hem vertellen: Nou, Vișane, nou, elk team dat tegen FCSB speelt weet de eerste 11 een dag of twee voor of zelfs op de dag van de wedstrijd…

Eens kijken of je voor mijn team wilt bestellen! Hoe kan ik gaan? God verhoede het. Is dat hoe ik ben geëindigd, Becali? Hij heeft nooit iets gedaan in zijn leven, hij is een niemand, er zijn hiërarchieën in deze wereld, van alle mensen. Als ik iets verkeerds zou doen, zou ik nog steeds niet gaan, de advocaat zou gaan. Hij kent alle teams de dag ervoor. Alle wedstrijden. De eerste 11 worden aangekondigd. Laat ze zich maar voorbereiden, ik weet het niet (red. – over de tegenstanders die FCSB zal hebben)”, zei Gigi Becali.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *