De grootste wraak in de Super League is in de maak. Denis Alibec, op Farul

De grootste wraak in de Super League is in de maak. Denis Alibec, op Farul

Denis Alibec zal naar verwachting terugkeren naar Farul, hij was vorig seizoen een belangrijke man voor de ploeg toen Gică Hagi kampioen werd.

De aanvaller scoorde toen 14 doelpunten in 31 wedstrijden en gaf acht assists, maar vertrok afgelopen zomer naar Muaither SC.

Alibec zei destijds dat hij bij zijn terugkeer in de Superliga alleen voor Farul zou spelen, en voorzitter Gică Popescu kondigde aan dat hij verwachtte dat de 33-jarige aanvaller zou terugkeren onder Hagi.

De grootste Superliga comeback is in de maak. Denis Alibec bij Farul

Farul speelt in de eerste leg van de competitie van dit jaar tegen Universitatea Craiova, op 21 januari om 20:45 uur. De ploeg van Gică Hagi staat nu op de zesde plaats in het klassement met 30 punten.

“We hebben het al eerder gezegd en we zeggen het nu weer dat we Denis met open armen ontvangen. Hij moet gewoon deze stap willen zetten. Hij weet hoeveel zijn tijd bij Farul heeft betekend, hij weet hoeveel het betekent om onder Hagi te trainen. Het is gewoon Alibec’s keuze. Als hij besluit om naar ons te komen, wachten we hem met open armen op,” zei Gică Popescu volgens Digi Sport.

Denis Alibec maakte onlangs bekend dat hij Muaither wil verlaten. “Ik heb ook met Mister (n.r. Muaither’s coach Murcia Gonzalez) gesproken, misschien maak ik nu in de winter een transfer. Zo niet, dan hoop ik hier op mijn best te spelen en wat wedstrijden te winnen om hogerop te komen. Het tempo van de wedstrijden is goed, maar in de training is het tempo niet zo hoog. Ik heb begrepen dat ik volgens de nieuwe regels binnen een jaar ook voor een derde team kan spelen, of anders voor Farul Constanta. Ik moet er eerst aan denken om hier te spelen, want ik heb een contract bij hen… Hier speel ik als rechtervleugelspeler in 4-3-3. De coach vraagt me altijd om naar achteren te gaan. De coach vraagt me altijd om met de fullback mee naar beneden te gaan, maar dat is best moeilijk voor me omdat ik dat nog niet eerder heb gedaan.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *