Rică Răducanu heeft geen toegang tot zijn PENSIOEN. “Ze nemen het in beslag”

Rică Răducanu heeft geen toegang tot zijn PENSIOEN. “Ze nemen het in beslag”

Voormalig doelman Rică Răducanu, 77, heeft bekend dat hij geen toegang heeft tot zijn pensioen en niet weet welke verhoging hij heeft ontvangen.

Rică Răducanu, de voormalige legendarische keeper van het Roemeense voetbal, heeft bekend dat hij niet weet of zijn pensioen is verhoogd na het besluit van de regering.

Hij legde uit aan playtech.ro dat hij geen toegang heeft tot zijn pensioen, omdat het geld in handen is van zijn levenspartner, Stefania.

Rică Răducanu heeft geen toegang tot zijn pensioen. “Hij is bang dat ik het verlies aan speelautomaten, ik heb deze ondeugd, ik heb veel geld achtergelaten, duizenden euro’s”.

“Ik heb geen idee, of mijn pensioen verhoogd is, mijn vrouw weet het, ik zal het haar vragen. Ze neemt het in beslag, ze beheert het maandelijks. Ze is bang dat ik het verlies bij de gokautomaten, ik heb die gewoonte, ik heb veel geld achtergelaten, duizenden euro’s. Dus neemt ze het, om het huis te betalen, de elektriciteit, het gas, het licht en de elektriciteit. Dus neemt ze het, om het huis te betalen, elektriciteit, gas, water rekeningen. Van wat er overblijft krijgen we medicijnen en eten”.Rică Răducanu gedetailleerd.


Voor dezelfde hierboven genoemde bron vertelde Rica Răducanu ook hoe hij zijn vrouw ontmoette en hoe hij haar “oppikte” op straat:

“Nou, ik heb ook succes gehad met vrouwen! Wat, was ik meer een loser dan anderen? Het ging prima met me. Ik speelde voor de Red Flame, ik ging naar het buitenland met mijn wedstrijden, ik droeg designer shirts, ik was lang, knap, de meisjes keken naar me en zeiden: “Kijk die vent!”. Ik won mijn vrouw niet voor me met charme, zoals anderen, integendeel, ik was direct. Toen ik zo liep, met wat vrienden, op straat, in de wijk Giulești, zag ik haar. Ik vertelde haar, met enige moed: “Wat ben je aan het doen, pop, ik nodig je uit in de bakkerij, voor een savarine?” Er was een banketbakkerij in de buurt, een savarine kostte ongeveer 1, 6 lei, en een citroensap kostte een leu. We kletsten wat, ik vertelde haar over de mijne, zij vertelde hem over de hare. We raakten aan de praat, lachten… Wat vond ik leuk aan haar? Fysiek niets, een beetje een kreng! Maar wij lange mannen houden van korte vrouwen. Zij was ongeveer 1.80 m, ik was langer dan 1.80 m. Maar ik heb sindsdien in het water gelegen.”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *