Gică Hagi kondigde vlak voor de derby tegen FCSB zijn vertrek aan bij Farul Constanta! “Ik blijf niet de hele dag werken, ik werk al 14 jaar”

Gică Hagi kondigde vlak voor de derby tegen FCSB zijn vertrek aan bij Farul Constanta! “Ik blijf niet de hele dag werken, ik werk al 14 jaar”

Gică Hagi, coach en manager van kampioen Farul Constanta, heeft een beslissing genomen die hij zeer binnenkort in de praktijk zal brengen.

“De Koning”, die zijn ontslag aankondigde, noemde ook de redenen voor zijn beslissing.

Gică Hagi heeft vlak voor de derby tegen FCSB zijn vertrek bij Farul Constanta aangekondigd! “Ik blijf niet de hele dag werken, ik heb 14 jaar gewerkt”

“We hebben ons werk tot het uiterste gedaan in Constanta. Meer dan dat kan ik niet doen. Ik ga niet de hele dag blijven werken, ik heb 14 jaar gewerkt, alleen nu in de laatste twee jaar heb ik bonussen gekregen, maar ik heb 14 jaar gratis gewerkt of voor 500 euro salaris.

Dit gaat niet gebeuren, het gaat niet gebeuren, het kan zo niet doorgaan.

En ik wil iemand anders meenemen en ik wil dat iemand anders deze baan krijgt, want ik kan niet altijd presteren, ik zal niet altijd perfect zijn, want ik ben menselijk zoals alle mensen, zoals iedereen,” zei Gheorghe Hagi.

“Farul is een club die het heel erg goed doet. In de afgelopen zes jaar was het de beste. Het heeft winst gemaakt. Ik heb geen geld van thuis meegenomen. Dat moet jij ook weten, in de afgelopen zes jaar heb ik geen geld van thuis meegenomen.

Ik heb het team een bonus gegeven, dat ik nog steeds wat dingen voor het team doe. We zijn een hele goede club, het ziet er goed uit, maar wees voorzichtig, we werken met een begrotingstekort. We moeten spelers produceren en spelers verkopen,” voegde Hagi eraan toe.

FCSB – Farul is maandag om 20.00 uur

De wedstrijd FCSB – Farul staat gepland voor maandag 5 februari om 20:00 in de laatste wedstrijd van ronde 24.

FCSB-eigenaar Gigi Becali heeft publiekelijk verklaard dat hij zelfs nu niet bang is om de eerste 11 van FCSB te noemen, ook al is de inzet voor de ontmoeting van maandagavond hoog.

“En ja, ik geef het team opnieuw. En dan? Maar Hagi is mijn peetvader, laat het hem weten,” voegde Becali eraan toe.

FCSB speelt in de formule: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut, Băluță – Phelipe, Miculescu, Fl. Coman.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *