Andrei Borza en Alexandru Albu, ontslagen bij Rapid! Ze feestten in een chique club na de nederlaag tegen Poli Iasi

Andrei Borza en Alexandru Albu, ontslagen bij Rapid! Ze feestten in een chique club na de nederlaag tegen Poli Iasi

Rapid verloor van Poli Iasi, met 3-1 van de ploeg uit Copou, en twee van de starters waren de avond na de wedstrijd in de club, waar ze de mislukking “zuipen”. Het management nam drastische maatregelen tegen de feestbeesten Alexandru Albu en Andrei Borza en sloot ze uit van de selectie.

De nachtclub in Iasi plaatste foto’s van het feest op sociale media, en Albu en Borza verschenen in het midden van het feest, ook al verloor Rapid van Poli Iasi.

De managers besloten hen voor onbepaalde tijd uit het team te zetten.

Andrei Borza en Alexandru Albu, ontslagen bij Rapid! Ze feestten in een chique club na de nederlaag tegen Poli Iasi

“Dat mochten ze niet doen, ze waren op trainingskamp, ze zijn weggegaan zonder het iemand te vertellen. Ze worden voor onbepaalde tijd uitgesloten van de selectie en krijgen ook een financiële straf, maar dat wordt bepaald volgens de interne regels. Het is respectloos naar iedereen: de fans, het management, mijn collega’s. Zoiets kun je niet doen, zeker niet na een verloren wedstrijd en wetende dat je over 3 dagen een tussenronde speelt! Maar ten eerste is het niet acceptabel om het trainingskamp te verlaten en zoiets te doen”, zei voorzitter Daniel Niculae volgens GSP.

Aandeelhouder Dan Șucu sprak ook met de bron: “Een miljoen mensen wachten en ze willen dat Rapid de titel wint. 2.000 supporters kwamen gisteravond naar Iasi om hem aan te moedigen en ze hebben hun hart erin gestoken. Ze zijn allemaal teleurgesteld vertrokken, ook ik.

OK, ik kan begrijpen dat we verloren hebben, het is een sportevenement. Maar ik kan ook niet begrijpen dat twee van mijn spelers zich niet slecht voelden over de mislukking. Dat heeft te maken met het verlangen om kampioen te worden. Zonder ziel, zonder pijn, kun je geen kampioen zijn. We hebben een intern reglement en tot vanavond waren ze in training. We hebben een voorzitter, we hebben een coach en zij moeten een beslissing nemen. Als ze geen beslissing nemen, heeft de club aandeelhouders. Het vreemdste geval lijkt me Albu, die midden in contractverlengingsonderhandelingen zit. Ik weet niet wat hij nog van ons kan verwachten.

Ik heb liever dat het onderzoek wordt gedaan door de voorzitter en de coach, en dat ze ons uiterlijk vanavond laten weten welke beslissing ze hebben genomen. Want ik kan niet begrijpen dat de supporters en ik er kapot van zijn en sommige spelers niet.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *