Een nieuwe coach ontslagen in de Super League! “Ik heb medelijden met deze man, hij is een professional”

Een nieuwe coach ontslagen in de Super League! “Ik heb medelijden met deze man, hij is een professional”

Adrian Mititelu heeft Giovanni Constantino ontslagen bij FCU Craiova. Het 1-1 gelijkspel met Poli Iasi in de 28e ronde van de Superliga werd de Italiaanse coach fataal.

De Italiaan arriveerde in oktober 2023 bij FCU Craiova en leidde FCU Craiova in 18 wedstrijden, met 7 overwinningen en 8 nederlagen in de Superliga en Roemeense beker.

Een nieuwe ANCHOR ontslagen in Superliga! “Ik heb medelijden met deze man, hij is een professional”

De aankondiging werd gedaan door de eigenaar van de groep uit Bania aan het einde van de wedstrijd die gespeeld werd in het “Ion Oblemenco” stadion.

“Wanneer je een crisis in de resultaten hebt, neemt de druk toe en wordt alles moeilijker. Helaas zijn we nog meer gezakt in het klassement, we zijn gezakt als spel, dat is het ergste, het doet me pijn, omdat het spel steeds zwakker wordt.

We hebben wat van de glans verloren die we hadden en daarom heb ik vandaag besloten om de samenwerking met Giovanni Constantino te beëindigen, hoewel ik je eerlijk zeg dat ik medelijden heb met deze jongen, hij is een professional, maar ik denk dat hij de situatie niet langer de baas kan en vanwege de druk niet langer kan presteren.

Hij voelde deze druk in zijn beslissingen en in zijn training. Ik was ervan overtuigd dat we in ieder geval tot de zomer door zouden gaan, maar door deze omstandigheden heb ik vandaag een punt achter deze samenwerking gezet uit de wens om die vonk, die herstart te brengen,” zei Adrian Mititelu.

  • FCU Craiova speelde dinsdag thuis met 1-1 gelijk tegen Poli Iasi in de eerste wedstrijd van de 28e speelronde. Voor beide teams werd een doelpunt afgekeurd door de VAR.

FCU Craiova bevindt zich in een moeilijke situatie: ze hebben slechts één punt uit hun laatste vier wedstrijden.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *