Voormalig tennisspeelster Adela Diaconu en de kleindochter van Mircea Sandu vieren 8 maart in Brasov

Voormalig tennisspeelster Adela Diaconu en de kleindochter van Mircea Sandu vieren 8 maart in Brasov

Meer dan 100 dames, succesvolle vrouwen uit alle sectoren, waaronder voormalig tennisspeelster Adela Diaconu, nu een tv-persoonlijkheid, Andreea Sandu, het nichtje van Mircea Sandu en Alina Petre Vasiliu, vrouw van Bogdan Vasiliu, voorzitter van het handbalteam CS Rapid, hebben hun aanwezigheid aangekondigd op vrijdag 8 maart op het evenement “Een magische avond van het herontdekken van vrouwelijke kracht”, georganiseerd door een luxe hotel in Brasov.

Het evenement, georganiseerd door Cătălina Filip, zal een modeshow bevatten met succesvolle vrouwen uit verschillende velden, samengebracht door Adela Diaconu en in outfits ontworpen door Lidia Lupu. Dit evenement is meer dan alleen een feestelijke bijeenkomst, het heeft ook een liefdadigheidsdoel en de winst zal worden gedoneerd aan kinderen met een handicap.

Voormalig tennisspeelster Adela Diaconu en de kleindochter van Mircea Sandu vieren 8 maart in Brasov

Het evenement zal een gelegenheid zijn om inspirerende verhalen te delen, om vrouwen te motiveren en te steunen in hun levensreis, vooral na de fase waarin ze zoveel tijd en energie besteedden aan de mensen om hen heen en zichzelf vergaten. Elke deelneemster krijgt een speciaal cadeau aangeboden door de sponsors, en de sfeer zal worden verrijkt met artistieke momenten ondertekend door Dalma en 4Tune Quartet, een muzikale groep gevormd door vier instrumentalisten van het Filharmonisch Orkest van Brasov, die door middel van hun instrumenten bekende pop-rock nummers vertolken.

Na het beëindigen van haar sportcarrière is Adela Diaconu in de publieke belangstelling gebleven door het Gala of Performance and Excellence, een evenement dat nu aan zijn 14e opeenvolgende editie toe is, of de “Champions” modeshow waar ze Ilie Nastase, Helmuth Duckadam, Mihai Leu en Monica Rosu samen op het podium bracht.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *