FCSB, van overwinning naar overwinning! De derby met Rapid in de National Arena is de volgende

FCSB, van overwinning naar overwinning! De derby met Rapid in de National Arena is de volgende

FCSB versloeg zondagavond Petrolul Ploiesti thuis met 1-0 in een wedstrijd van de 29e ronde van de Superleague.

Het enige doelpunt van de wedstrijd was een eigen doelpunt van Valentin Țicu (46). FCSB bereikte 11 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag, acht overwinningen en drie gelijke spelen.

FCSB, van overwinning naar overwinning! De derby met Rapid is de volgende

Petrolul, dat zijn laatste drie wedstrijden heeft verloren, is kansloos voor de play-offs.

“Ik wil mijn spelers feliciteren, het was een week met veel wedstrijden, 3 op een rij, en hun houding tijdens elke wedstrijd was onberispelijk. We wisten dat het moeilijk zou worden, maar het team toonde instelling en discipline. Het is ons gelukt om de punten te pakken, we zijn blij en vanaf morgen bereiden we de wedstrijd tegen Rapid voor.

Dat is voetbal. Kaarten horen bij het spel, we moeten oplossingen vinden. We hebben vertrouwen in het hele team, in alle spelers. Ik ben zelf speler geweest, ik weet hoe wedstrijden worden ervaren, welke emoties de spelers voelen, het gebeurt.

Radaslavescu had pech, hij scoorde niet en raakte in dezelfde fase geblesseerd. We zullen morgen zien hoe hij zich voelt.

Ik ben blij voor Luis dat hij wist te scoren, je zult zeggen dat het een eigen doelpunt van Țicu was, maar hij stond er, hij zette druk. Ik ben ook blij voor Pandele, een U21-speler. Hij kwam er heel goed in.

Dat maakt ons eerlijk gezegd niet uit. Waar we ook spelen, voor ons is het hetzelfde. Het is goed dat we meer fans hebben, maar de wedstrijd wordt op het veld gespeeld en we zullen ongeacht het stadion hetzelfde vechten,” zei Elias Charalambous.

Volgende wedstrijd Rapid-FCSB wordt gespeeld op zaterdag 9 maartom 20.00 uur, in de Arena Națională, niet in Giulești.

Voor Petrolul is de volgende wedstrijd het duel in Ploiesti tegen Sepsi, op vrijdagavond. Waarschijnlijk komen beide ploegen elkaar tegen in de play-out, want U Cluj heeft een goede kans om de 6e plaats in de Superliga te veroveren.

Hoe zagen de twee teams eruit?

  • FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan (Lixandru 46), Șut, Oct. Popescu (Radaslavescu 46; Pandele 57) – Al. Băluță (V. Crețu 84), Miculescu (Luis Phelipe 46), Fl. Coman. Coach: Elias Charalambous
  • PETROLUL: Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu – Hanca (Ișfan 57), Seto (Diomande 77), Jair (Jyry 71) – M. Bratu (D. Radu 57), Berisha (Irobiso 71), Grozav. Coach: Florin Pîrvu


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *