De meest prestigieuze titel in de WSK-serie komt naar Roemenië! Wie won het

Op zaterdag 2 maart werd Bogdan Cosma Cristofor op het internationale circuit van Napels de nieuwe WSK Super Master Series kampioen in de categorie OK N Junior. De Roemeense coureur heeft opnieuw zijn doelen bereikt die hij aan het begin van het jaar had gesteld.

Na 3 opeenvolgende podiumplaatsen, waaronder 2 overwinningen, in de eerste 3 rondes van de prestigieuze internationale WSK Promotion-competitie, kwam de Forza Racing-coureur naar Napels voor de laatste ronde met een serieuze voorsprong in het algemeen klassement die hij zonder problemen tot het einde wist te behouden.

De meest prestigieuze titel in de WSK-serie is nu in Roemenië! Wie won het

De prestaties spreken voor zich…Sinds de start van het seizoen 2023 heeft Bogdan 4 titels, 13 podiumplaatsen en 7 overwinningen behaald in WSK series wedstrijden. Een echt record in 14 maanden! De Roemeense coureur maakte eind vorig jaar een uitstekende overgang van de Mini- naar de Junior-klasse en boekt nu de ene overwinning na de andere in de nieuwe categorie.

Bij elke race toont Bogdan een tomeloze energie en een indrukwekkende vastberadenheid. Het werk dat hij sinds het begin van het jaar heeft gedaan in het team van Jamie Croxford is zeer vruchtbaar.

Bogdan Cosma Cristofor opent de lijst van OK N Junior winnaars

Het was de eerste keer dat de OK N Junior-categorie deelnam aan de WSK Super Master Series, de meest begeerde competitie van de Italiaanse promotor.

Bogdan gaf alles om op de belangrijkste trede van het algemene podium te staan in de laatste ronde van de serie, op het circuit van Sarno.

De reeks overwinningen begon met een overwinning in Lonato eind januari.

De tweede maand, in Cremona, bezorgde de regen de coureurs veel problemen, maar Bogdan had een erg goed tempo en eindigde op het podium, op de laatste trede.

Een week later, in Franciacorta, won de coureur een race waaraan bijna 40 rijders uit Bogdans klasse deelnamen. In Sarno vocht hij opnieuw voor de overwinning, met als enige doel de grote trofee mee terug te nemen naar Roemenië.

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!