Op 8 maart gaven GYMNASTS een show voor hun moeders

Op 8 maart gaven GYMNASTS een show voor hun moeders

Atleten van het nationale team brengen Vrouwendag door in hun trainingskamp in Izvorani en hebben een uniek cadeau voor hun moeders voorbereid.

Op 8 maart hebben de turnsters die zich hebben gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs een verrassing voorbereid voor hun moeders.

Andreea Preda gebaarde dat een kind bloemen aan haar moeder geeft op haar verjaardag.

Op 8 maart voerden turnsters een show op voor hun moeders

“Het is niet altijd moeilijk te raden. Lili is goed in miming, maar ik ook en Ama, het hangt ervan af wie van ons meer afgestemd is op het woord dat we moeten mimen,” zei Ana Maria Barbosu, lid van het Roemeense nationale artistieke turnteam.

Mara Ceplinschi is het aantal 8 maart dagen dat ze in het kamp doorbracht vergeten, maar ze herinnert zich met veel plezier de verrassingen die ze voor haar moeder voorbereidde. “Alle 8 maartdagen waren speciaal omdat ze vanuit het hart voor mijn moeder werden gemaakt. Als kind maakte ik veel kaarten en sneeuwklokjes voor haar,” zei Mara Ceplinschi.

Toen ik klein was, tekende ik haar, maakte ik haar handgemaakte groeten, schreef ik haar gedichten – Ana Maria Bărbosu, lid van het Roemeense nationale artistieke turnteam

8 Maart was niet het enige onderwerp dat door de gymnasten werd voorbereid. De meisjes lieten zien dat ze geen woorden nodig hebben om momenten te creëren om met plezier aan terug te denken. Het mimespel werd in de routine van de meisjes geïntroduceerd door Patrick Kiens, de Nederlandse coach van de groep.

“We waren op een weekend en we zaten allemaal bij elkaar en hij stelde deze activiteit voor. We doen meestal teamuitdagingen, om te ontspannen, om onze teamgeest te versterken en sindsdien is het erg nuttig en als we tijd hebben, spelen we mime”, zei Ana Maria Barbosu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *