Ionel Ganea, eerste reactie nadat hij door de politie met geweld uit zijn auto was gehaald: “Het was mishandeling. Het kind begon te huilen, hij werd bang”.

Ionel Ganea, eerste reactie nadat hij door de politie met geweld uit zijn auto was gehaald: “Het was mishandeling. Het kind begon te huilen, hij werd bang”.

“Vanaf het begin vertel ik je dat ik heb nagedacht over alles wat er is gebeurd en ik beschouw mezelf als onschuldig. Ik weet het, mensen zeggen dat Ganea gek is, maar elke keer dat ik iets deed, gaf ik mijn schuld toe. Deze keer niet en ik ga vechten om het misbruik dat ik heb moeten ondergaan te bewijzen.

Voor binnenkomst werd ik door een politieagent gevraagd om mijn parkeerkaartje te laten zien, terwijl ik dit kaartje liet zien, riep de politieagent herhaaldelijk “trap op de rem, trap op de rem!”. Zonder reden, want de auto stond geparkeerd en ik kon dat kaartje onderweg op geen enkele manier laten zien. Ik wil erop wijzen dat ik gedurende deze tijd geen hoorbare waarschuwingen van de politie heb gehoord, ik had geen muziek aan in de auto en om deze reden ben ik van mening dat er geen hoorbare waarschuwingen zijn gegeven.

Ik vroeg hem om harder te spreken, om vriendelijk te spreken, en daardoor denk ik dat hij beledigd was. Hij zei dat ik de auto aan de kant moest zetten of dat hij mijn rijbewijs zou innemen! Ik moet erop wijzen dat hij zich niet voorstelde, hij vroeg niet op een beschaafde manier naar mijn papieren – hij schreeuwde en was erg opgewonden en bleef maar herhalen dat hij mijn rijbewijs innam!

Ik zat niet alleen in de auto, er waren mijn vrouw en haar oom bij -beiden kunnen dit bevestigen. Bovendien begon het kind te huilen, hij werd erg bang en zelfs dit detail maakte hen niets uit.” Ionel Ganea vertelde ProSport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *