EXCLUSIEF DINAMO, woensdag om 21.00 uur. Speciale editie gewijd aan de “Dinamo Multifunctional Arena”. Gasten:Ionuț Popa, Ionuț Lupescu, Adrian Popescu

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag om 21.00 uur. Speciale editie gewijd aan de “Dinamo Multifunctional Arena”. Gasten:Ionuț Popa, Ionuț Lupescu, Adrian Popescu

Op woensdag 27 maart zal EXCLUSIV DINAMO, het enige mediaprogramma gewijd aan de fans van de “Stefan cel Mare” clubs, een nieuwe editie hebben die om 21.00 uur begint.

Een gala-editie over de Multifunctionele Arena van Dinamo, nadat de Roemeense regering vorige week de technisch-economische indicatoren goedkeurde voor de bouw van het stadion van 172.000.000 euro in het centrum van Boekarest.

Moderator Cătălin Mureșanu’s gasten zijn Ionuț Popa, voorzitter van Dinamo Sports Club, Ionuț Lupescu, erevoorzitter van CS Dinamo en vicevoorzitter Adrian Popescu, drie van de ambtenaren van “Ștefan cel Mare” die betrokken waren bij de succesvolle goedkeuring van de investering.

Een LIVE editie, waarin ze openlijk zullen praten over de problemen van de afgelopen jaren, de reden waarom Dinamo het nieuwe stadion niet laat bouwen, wat de volgende stappen zijn voor de overdracht van de ruimte aan de Nationale Investeringsmaatschappij, wanneer de sloop begint, hoe de nieuwe arena eruit zal zien, de aanbestedingen en wat de plannen van het management zijn met de rest van de ruimte in het Dinamo Sportpark.

De EXCLUSIVE DINAMO uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *