Gică Hagi’s reactie na de aankondiging dat hij Farul zou VERLATEN!

Gică Hagi’s reactie na de aankondiging dat hij Farul zou VERLATEN!

Gică Hagi, de eigenaar en manager van Farul, gaf commentaar nadat bekend werd dat hij gezocht zou worden door een team in de Golf.

De overstap wordt gemaakt door zaakwaarnemer Valerio Giuffrida, die ook betrokken was bij de transfer van Radu Dragușin van Genoa naar Tottenham.

Gică Hagi heeft in het verleden gezegd dat hij zijn aandelen in Farul, waar hij een meerderheidsbelang heeft, wil verkopen en dat hij in de verleiding zou komen om een buitenlandse ploeg over te nemen.

Gică Hagi’s reactie na de aankondiging dat hij Farul zou verlaten

“Er zijn gesprekken! Valerio Giuffrida is vertrokken, hij is vandaag in Dubai. Om te bespreken wat ze nodig hebben in de zomer. Er is een club geïnteresseerd in Gică Hagi. Hagi is een naam en heeft veel voor elkaar gekregen. Hij won het kampioenschap met Farul en Viitorul,” zei zaakwaarnemer Florin Manea volgens iamsport.

Maar, Hagi ontkende dat hij op dit moment zal vertrekken. “Er is niets van waar, er is op dit moment met niemand gesproken over mijn mogelijke vertrek bij Farul. Zelfs als ik zou zeggen dat ik op een gegeven moment een ander team zou willen coachen, dan is daar op dit moment absoluut geen discussie over geweest,” vertelde Hagi op de website van Farului.

Onlangs gaf de “Koning” echter in een persconferentie commentaar:

“Ik wil geen meerderheidsaandeelhouder meer zijn, als eigenaar en coach. Ik wil manager zijn. Ik wil geen meerderheidsaandeelhouder meer zijn van deze club! In geen geval! Dat wilde ik niet, maar ik heb tweeënhalf jaar geleden de juiste beslissing genomen. Toen heel Roemenië uit elkaar ging, verenigden wij ons.

Als de hele provincie de beste wil zijn, moet er een totale verandering plaatsvinden. Als deze dingen worden gedaan, zal de Lighthouse geweldig zijn. Zo niet, dan proberen we te doen wat we vorig seizoen deden, maar dat kan alleen sporadisch. Of nooit.

Ik kan niet meer doen dan we deden. Zo voel ik me. Alleen kan ik niet meer doen dan ik tot nu toe heb gedaan. The Lighthouse moet een team zijn van iedereen, het moet een heel groot budget hebben.

The Lighthouse moet een coach hebben die betaald wordt, niet die eigenaar is. Er moet een formule gevonden worden. Deze weg is er niet één die het goed kan doen. Dat is de waarheid. Ik zal volgend jaar nadenken. Het kan zo niet doorgaan. De dingen moeten in een ontwikkelingsrichting gaan.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *