De Turken kondigen de transfer van Ianis Hagi aan! De zoon van de “koning” tekent bij Galatasaray, de ploeg waar zijn vader geschiedenis schreef

De Turken kondigen de transfer van Ianis Hagi aan! De zoon van de “koning” tekent bij Galatasaray, de ploeg waar zijn vader geschiedenis schreef

Ianis Hagi, 25, verlaat Deportivo Alaves, waar hij een jaar werd uitgeleend aan Rangers, in de zomer om te tekenen voor Galatasaray, aldus Turkse media.

Ianis Hagi speelde kort voor Deportivo Alaves en kondigde aan dat hij zou terugkeren naar Rangers, maar Turkse media melden dat de zoon van de “King” terecht zal komen bij Galatasaray, het team waar zijn vader geschiedenis schreef.

Volgens Fotomac hebben Rangers en Galatasaray naar verluidt overeenstemming bereikt over de transfer van de 25-jarige middenvelder en zal de verhuizing na het Europees Kampioenschap plaatsvinden.

Turken kondigen transfer van Ianis Hagi aan

Ianis, die twee doelpunten maakte voor Deportivo Alaves, gaat verhuizen naar Galasaray, maar niet op uitleenbasis van Rangers, waar hij een deal heeft tot de zomer van 2026, maar bereid is om hem uit te lenen aan Turkije.

Ianis, die geboren is in Istanbul, wordt mogelijk de 16e Roemeense voetballer die voor Galatasaray speelt, na Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Ionuț Luțu, Gheorghe Popescu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Ovidiu Petre, Gabriel Tamaș, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone, Alexandru Cicâldău en Olimpiu Moruțan.

“Galatasaray heeft de transfer afgerond van Ianis Hagi, een speler van Rangers die dit seizoen werd uitgeleend aan Alaves”, schrijft Fotomac.

“Het gaat goed met me, maar ik wil duidelijk meer spelen, van minuut tot minuut op het veld staan. Er zijn situaties in een voetbalcarrière waarin je geduld moet hebben, wanneer je de kans krijgt om het te laten zien. En dan zien we wel tot de zomer wat er gebeurt. In de zomer, zoals mijn vader zei, heb ik nog een contract voor een jaar bij Rangers. Ik heb ook het Europees Kampioenschap. Er gebeurt veel in 3-4 maanden. Ja, en de bruiloft! Daarom zeg ik: er staan me nog veel dingen te wachten en ik denk niet dat het tijd is om negatief te zijn”, zei Ianis Hagi onlangs volgens AS.ro.

Ianis Hagi’s bruiloft met Elena Tănase staat gepland voor 14 juli, de dag van de EURO 2024 finale.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *