Gigi Becali, NERVOUS nadat FCSB worstelde met Hagi’s Farul! “Ik had 5-6 moeten wisselen, het hele team moeten wisselen”

Gigi Becali, NERVOUS nadat FCSB worstelde met Hagi’s Farul! “Ik had 5-6 moeten wisselen, het hele team moeten wisselen”

FCSB versloeg zondagavond Farul Constanta met 1-0 in de tweede ronde van de play-off van de Superleague.

De gasten scoorden in de 81e minuut toen Florinel Coman een corner uitvoerde en Adrian Șut de score opende.

Gigi Becali, NERVOUS na FCSB worstelde tegen Hagi’s Farul! “Ik moest 5-6 wisselen, het hele team veranderen”

Vlad Chiricheș heeft na een onderbreking van acht maanden weer voor FCSB gespeeld. Zijn laatste wedstrijd was op 28 augustus (UTA – FCSB 2-1), in de 7e ronde. Radaslavescu werd in de 28e minuut gewisseld voor FCSB, getroost door zijn teamgenoten.

FCSB heeft 38 punten, zeven voor op de nummer twee, Universitatea Craiova. Farul staat vijfde met 25 punten.

“We hebben het hier over de principes van het leven. Ik ben 66 jaar oud. Je hebt een chaosmentaliteit. Als ik op dit uur 25 miljoen euro heb gegeven, vertelt iemand me dat dan? Ik vroeg Burleanu of je mocht wisselen en hij zei dat het mocht.

We hebben hier een kampioenschap te winnen, we hebben het niet over respect voor een speler. We hebben het over miljoenen euro’s. Staat het reglement het toe? Hij gaf commentaar. Nadat je niets hebt gespeeld…

Ik had 5-6 moeten wisselen, het hele team. Hij verloor alle ballen, allemaal! Mijn probleem is troost? Hier spelen we voor miljoenen.

Hij heeft ze allemaal verloren. Er was een discussie over wie we speelden, Radaslavescu of Tavi. George, dat ik hem noemde. Ze schoven Chiricheș naar voren, maar Radaslavescu speelde omdat Tavi de laatste wedstrijd erg slecht was. Ik dacht dat mensen misschien gelijk hadden. Ik voelde me schuldig tegenover hen.

Ik kan het omdat de regels het toestaan. Wanneer wisselde Hagi hem en in de 15e minuut? Ik zou hem in de 15e minuut wisselen, ik wachtte om te zien of hij zou herstellen. Ik respecteer de regels en de wetten. Omdat ik hem troostte ben ik blij, het betekent dat ik van hem hou en het is een verenigde groep.

Wat als het zo moet om drie punten te halen? Wat als we Radalavescu op het veld zouden opeten? Alles was perfect, elke seconde. En Radaslavescu vloekt! Omdat het drie punten voor ons zijn.Gigi Becali vertelde aan Digi Sport.

Hoe zagen de twee opstellingen eruit?

  • FARUL: Buzbuchi – Larie, Diogo Queiros (Nedelcu 84), Gustavo Marins (Kiki 76) – M. Popescu, Cr. Ganea, Grameni, Dussaut – R. Deaconu (Grigoryan 52), L. Munteanu (Budescu 84), I. Cojocaru (Rivaldinho 84). Coach: Gică Hagi.
  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu (Antwi 46), Ngezana (Dawa 57), Chiricheș, Radunovic – Lixandru (Alhassan 78), Ad. Șut, Olaru – Radaslavescu (Oct. Popescu 29), Al. Băluță (Miculescu 78), Fl. Coman. Coach: Elias Charalambous.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *