De halve finales van de Roemeense voetbalbeker 2024 zijn bekend! Wanneer de wedstrijden worden gespeeld

Oțelul Galati heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Roemeense voetbalbeker nadat het donderdagavond Universitatea Craiova met 1-0 had verslagen. Het winnende doelpunt werd gemaakt in de 114e minuut.

De Moldaviërs scoorden het winnende doelpunt in de 114e minuut via Adăscăliței, die een voorzet van Joao Lameira in het net legde.

De halve finales van de Roemeense voetbalbeker zijn bekend! Wanneer de wedstrijden worden gespeeld

De halve finales, gepland voor 17 april 2024, zijn: Corvinul Hunedoara – FC Voluntari en Oțelul Galați – Universitatea Cluj.

FC Voluntari, winnaar van de trofee in 2017 en finalist van de Betano 2022 Roemeense beker, heeft woensdag thuis dramatisch gewonnen na een strafschoppenserie tegen FCU Craiova 1948. Het stond 0-0 aan het einde van de reguliere tijd, maar ook na extra tijd wonnen de bezoekers met 4-2 op strafschoppen.

D. Florea, Ciobanu, R. Popescu en Cascini scoorden voor FC Voluntari, met Voican die ontbrak, terwijl de gastheren alleen Negru en Compagnucci scoorden, met Vl. Pop en Padula.

• Dinsdag 2 april, 19:30 – Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0
  • woensdag 3 april, 18:00 – FCU 1948 Craiova – FC Voluntari 0-0, 2-4 na strafschoppen
  • Woensdag 3 april, 21:00 – Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 1-0
  • Donderdag 4 april 19:30 – Universitatea Craiova – Oțelul Galati 0-1

De laatste akte van de competitie vindt plaats op 15 mei 2024, in het Gemeentelijk Stadion in Sibiu, waar de finale van het vorige seizoen tussen Sepsi OSK en Universitatea Cluj plaatsvond.. De arena heeft een capaciteit van 12.363 zitplaatsen.

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!