FC U Craiova en Petrolul, veranderingen op de technische bank! Ploiesti heeft coach van FCSB meegenomen

FC U Craiova en Petrolul, veranderingen op de technische bank! Ploiesti heeft coach van FCSB meegenomen

FC U Craiova heeft voor de zevende keer dit seizoen van de Superleague zijn hoofdcoach gewisseld. Eugen Trică werd vrijdag aangesteld, zo maakten de vertegenwoordigers van de ploeg uit Oltene bekend op hun officiële Facebookpagina.

In het nieuwe organogram krijgt de hoofdcoach van de ploeg tot nu toe, de Italiaan Nicolo Napoli, de functie van technisch directeur.

FC U Craiova en Petrolul, verhuizingen op de technische bank! Ploiesti haalde coach van FCSB

De nieuwe technische staf van FC U Craiova ziet er als volgt uit: Nicolo Napoli – technisch directeur, Eugen Trică – hoofdtrainer, Florin Drăgan – assistent-trainer, Valentin David – assistent-trainer, Gabriele Aldegani – keeperstrainer, Vlad Țăran – fysieke trainer.

Voor Eugen Trică, 47, is het zijn vierde termijn aan het hoofd van FC U Craiova, nadat hij het team van Adrian Mititelu in 2019 en 2021 (twee keer) heeft gecoacht.

Met de aanstelling van Eugen Trică als hoofdcoach bereikt FC U Craiova dit seizoen zeven technisch managers, eerder Florin Drăgan, Nicolae Dică, Paul Răducan, Giovanni Costantino, Valentin David en Nicolo Napoli.

Na het vertrek van Florin Pîrvu, die sindsdien is verhuisd naar FC Voluntari, heeft Petrolul Ploiești vertrouwd op de interim van Pîrvu’s voormalige tweede man Florin Stîngă.

De nieuwe waarnemend hoofdtrainer van Petrolul Ploiesti wordt Dinu Todoran, schrijft Fanatik, die in de zomer van 2021 ook een korte periode bij FCSB speelde. Todoran wordt echter alleen binnengehaald omdat hij in het bezit is van een Pro-licentie, en degene die het team daadwerkelijk gaat coachen is Florin Stîngă.

Radu Petrescu bij Rapid – CFR Cluj

Radu Petrescu heeft de leiding over de wedstrijd CFR Cluj – Rapid, die zaterdag om 20.30 uur plaatsvindt in de derde ronde van de Superliga play-off. Hij wordt geassisteerd door George Neacșu en Daniel Mitruți.

Adrian Cojocaru en Marius Badea zullen in de VAR-kamer zitten.

De reserve zal Oivdiu Roibu zijn, en waarnemers Cristian Nica en Imilian Șerbănică.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *