Simona Halep, getest op doping vlak voor training: ‘Laat ze zo vaak komen als ze willen’.

Simona Halep, getest op doping vlak voor training: ‘Laat ze zo vaak komen als ze willen’.

Simona Halep maakt zich op voor het kleiseizoen en kreeg dinsdag op de training onverwacht bezoek. Ze werd getest door een team van het Nationaal Anti-Doping Agentschap.

Halep traint bij Baza Pescariu in Boekarest voor het toernooi van Oeiras, dat van 15 tot 21 april plaatsvindt.

Het toernooi is de eerste keer dat Simona Halep samenwerkt met haar nieuwe coach, Carlos Martinez.

Simona Halep, vlak voor training op doping getest: ‘Laat ze maar komen wanneer ze willen’

“Ja, ik was echt een beetje laat want ik had mijn ochtend anti-doping, een test waarvan ik nu al kan zeggen dat die in mijn leven zit. De laatste tijd, vooral in 2022, word ik om de acht dagen getest. Ik word vaker getest, maar in het verleden werd ik ook veel getest. Ik heb er niets op tegen, laat ze maar komen zo vaak ze willen. Het is niet makkelijk om elke keer bloed en urine te geven, maar dat is de procedure en ik heb er niets op tegen. Ik voel me beter, dag na dag gaat het beter en ik probeer het ritme van vroeger terug te vinden, maar het is moeilijker dan ik had verwacht. Ik had nooit gedacht dat het makkelijk zou zijn, maar een beetje te moeilijk. Ik zal geduldig zijn en proberen om dag voor dag meer vertrouwen te hebben,” zei Simona Halep volgens Digi Sport.

Het Oeiras Ladies Open toernooi vindt plaats van 15 tot en met 21 april, wordt gespeeld op klei, is WTA 125 en heeft een prijzengeld van $164.000 “Ik ben erg enthousiast om een nieuw toernooi aan mijn kalender toe te voegen. Bij mijn terugkeer op de WTA tour ben ik van plan om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen en het accepteren van deze wildcard geeft me de kans om dat te doen voor het Portugese publiek. Ik wil het toernooi bedanken voor de ontvangst en ik kan niet wachten om erbij te zijn,” aldus Simona Halep volgens bolamarela.pt.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *