LAST MINUTE terugtrekking voor Simona Halep! “Ik wil me niet haasten”

LAST MINUTE terugtrekking voor Simona Halep! “Ik wil me niet haasten”

Simona Halep zegt dat ze niet zal spelen in het toernooi van Oeiras in Portugal, waarvoor ze onlangs een wildcard kreeg.

Deze wedstrijd zou de tweede zijn waaraan de Roemeense deelneemt na haar dopingschorsing, de eerste was de Miami Open.

Terugtrekking op het laatste moment voor Simona Halep! “Ik wil me niet haasten”

Het lijkt erop dat de blessure die ze heeft opgelopen een knieblessure is.

“Verandering van plannen! Mijn lichaam vertelt me dat het meer tijd nodig heeft om te wennen aan de terugkeer naar een volledige training. Ik wil mijn terugkeer niet overhaasten, dus ik speel volgende week niet in Oeiras”, aldus Halep op Instagram.

Simona Halep, die onlangs terugkeerde nadat het CAS haar schorsing terugbracht van vier jaar naar negen maanden, kreeg een paar dagen geleden een wildcard voor het WTA 125-toernooi in Oeiras, Portugal, dat gepland staat voor 15-21 april.

Volgende wedstrijd voor Simona Halep is de Mutua Madrid Openvan 23 april tot 5 mei, een toernooi waarvoor ze ook een wildcard heeft gekregen.

Wat de Amerikaanse pers zegt

“Simona Halep is terug op de tennisbaan en probeert wat actie te krijgen en haar spel weer in het ritme te krijgen. Dit geeft dus betekenis aan de deelname van de Roemeense in Oeiras. Het toernooi van Madrid begint op 22 april en er werd verwacht dat Simona Halep zou proberen ergens te spelen voor het debuut in Madrid. Nu heeft Simona Halep haar aanwezigheid in Oeiras bevestigd en krijgt ze de kans om zich voor te bereiden op het toernooi in de Spaanse hoofdstad.

Eén ding is echter duidelijk. Als Simona Halep wint in Oeiras, zal ze meer vertrouwen hebben in Madrid en het hele gravelseizoen,” schrijven de journalisten van Tennisworldusa.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *