Quevedo breekt record met ‘Where I want to be’

Quevedo breekt record met ‘Where I want to be’

Op 20 januari heeft de zanger den Las Palmas de Gran Canaria Quevedo Hij bracht zijn eerste album uit, getiteld “Waar ik wil zijn”. Met dit nieuwe project heeft de rapper bereikt 10,92 miljoen keer bekeken wat betekende het hoogste record tot nu toe bereikt door een Spaanse artiest op het platform.

“Where I want to be” is overtroffen in reproducties “Motomami” van Rosaliazo meldt zijn platenmaatschappij.

Vijftien van de 16 nummers op de schijf werden geplaatst op dezelfde dag, 20 januari, onder de 20 meest gereproduceerd op het platform in Spanjeeen situatie waarin dertien van hen drie dagen later nog zitten.

Dit geldt ook voor de tweede en derde positie, die bezetten “Wat nu” en “Playa del Inglés”, respectievelijk, in een lijst die Shakira en Bizarrap blijven leiden met sessie 53 (“For guys like you”).

«Quevedo zal zijn de eerste Spaanse artiest die het heeft bereikt»voorspellen ze op hun platenmaatschappij Taste The Floor Records.

Dat benadrukken ook de verantwoordelijken van dit label, dat Quevedo praktisch vergezelt sinds het bekend werd het nummer “Ahora qué” is in slechts 24 uur tijd meer dan een miljoen keer bekekeniets dat al was bereikt door twee andere eerdere nummers van de Canarische rapper.

Op de wereldwijde hitlijsten van het platform, de dag dat het album werd uitgebrachtwerden zeven nummers van “Where I want to be” in de Top 200 geplaatst.

Perskamers (agentschappen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *