Tam Tam Go!  met Coti

Tam Tam Go! met Coti

OOK OOK GAAN! de legendarische poprockband opgericht en geleid door de broers Nacho en Javier Campillo, brengt de laatste single van het album uit (uitgesteld vanwege de pandemie) om zijn 30ste verjaardag te vieren en bevat al hun hits opnieuw bezocht en begeleid door grote artiesten zoals Nina de Juan (Morgan), Mikel Izal, Coti, Mikel Erentxun, Andrés Suárez en een ongepubliceerd duet met Antonio Vega.

In dit geval maken de gebroeders Campillo ons blij Coti met dit mooie thema “Schoonheid passagier”

Met zo’n geweldig excuus keerden ze terug naar het podium om het te presenteren tijdens hun eerste concerttournee na tien jaar uit elkaar, waarin ze zich hebben herenigd met hun talrijke volgers en zijn ontdekt door iedereen die hen destijds niet live kon zien.

OOK OOK GAAN! Het werd altijd gekarakteriseerd als een vernieuwende band, met een grote muzikale kwaliteit en sociaal engagement in zijn teksten, en dat blijven ze ook zijn uitgangspunt, wat ze ruimschoots laten horen in al hun singles. Thema’s van hereniging met dierbaren voor de trouwe volgers na enkele jaren van onzekerheid. En aan deze getrouwen van Tam Tam Go! en aan zijn nieuwe ontdekkers kondigen we aan dat er over een paar maanden meer verrassingen zullen zijn, dus let op sociale netwerken.

Het opstellen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *