Rosalía maakt het uit met haar vertegenwoordiger

Rosalía maakt het uit met haar vertegenwoordiger

roze en zijn vertegenwoordiger, Rebecca Leonhun arbeidsrelatie in der minne hebben verbroken, nadat zes jaar samenwerkenDat meldde het tijdschrift Billboard woensdag.

De scheiding vond plaats op goede voet en met “Bedankt en trots op alles wat jullie samen hebben bereikt”beschreef dat medium gespecialiseerd in de muziekindustrie.

Rosalia en Rebecca Leon

Tot nu, Rosalía heeft niet aangekondigd wie haar nieuwe zaakwaarnemer wordt.

León, die ook de carrières van J Balvin en Juanes regisseerde, begon met de Catalaan te werken toen de flamencopopster geen contract had en Ik had het album nog niet opgenomen “Kwaad gewillig”die haar in 2018 naar internationale faam katapulteerde.

Het waren dezelfde Juanes, met wie León het productiebedrijf Lionfish Studios oprichtte, die hen daarna in contact bracht De Colombiaan zal onder de indruk zijn van het talent van de zangeres.

«(Juanes) zag Rosalía twee jaar geleden op een show in Madrid voor heel weinig mensen en ze vertelde me dat had de dochter van Björk en Whitney Houston gezien“León vertelde een conferentie aangeboden in 2019.

In hetzelfde gesprek benadrukte de agent dat Rosalía’s “kracht” en de ongebruikelijkheid van haar muzikale voorstel zorgden ervoor dat ze in haar geïnteresseerd raakte. Het respect was wederzijds, want de zanger van “slecht” Hij sprak bij verschillende gelegenheden zijn bewondering uit voor zijn vertegenwoordiger.

Ik heb het geluk dat ik kan samenwerken met iemand die inspireert mij, een sterke vrouw“, zei Rosalía over León in 2019.

De agent slaagde erin Rosalía te laten passeren van Sony Music tot Columbia Records. Deze platenmaatschappij heeft onder haar artiesten zangers als Adele, Beyoncé, Céline Dion, Bob Dylan of Harry Styles.

Met León in haar elftal, de Catalaanse ook verdiende haar eerste Grammy-nominatieen werd in 2022 bekroond met de Latin Grammy voor het beste album van het jaar door de schijf «Motomami».

Rosalía is net klaar met de tour die is losgekoppeld van dat album en heeft al nieuwe optredens geplandzoals op het Coachella-festival (Californië, VS) in april.

León van zijn kant heeft zojuist een inhoudscontract gesloten met Sony Music, hij was een producent van de film “De vader van de bruid” en leugens het ontwikkelen van een project met toneelschrijver Steven Levinson voor HBO.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *