The Rolling Stones komen naar TikTok

The Rolling Stones komen naar TikTok

The Rolling Stones hebben zich aangesloten bij het online platform TikTok en laten daarmee voor het eerst toe makers van inhoud gebruiken iconische thema’s van de Britse groep in hun opnames.

Gebruikers van het populaire sociale netwerk kunnen vanaf nu maak covers en remixen van hits als “Start Me Up” of “It’s Only Rock ‘N Roll (But I Like It)”die al beschikbaar zijn op het net.

Bovendien, de leider van de ervaren Britse groep, Mick Jagger, zal ook een profiel lanceren op dat digitale platform, waar hij zich zal voegen bij de gitarist van de Stones, Keith Richards, die vorig jaar bij TikTok kwam.

Aanhangers van de legendarische rockgroep zullen dat wel kunnen volg de accounts van beide artiesten, evenals het officiële kanaal van de band, waar exclusieve inhoud van concerten of studio-opnamesessies wordt uitgezonden.

Op TikTok is Jagger te vinden als @jagger; bij @officialkeef naar Richards en de band bij @De rollende stenen. Om te vieren dat Jagger net lid is geworden van deze digitale site, TikTok lanceert de officiële hashtag #TheRollingStones.

Volgers op TikTok kunnen ook genieten van een nieuwe afspeellijst gemaakt door de band, met 44 nummers uit de Stones-catalogus, met nummers als “Start Me Up”, “Angie” of “Beast Of Burden”.

Schrijven (bureaus)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *