Gary Barlow is vandaag jarig

Gary Barlow is vandaag jarig

Gary Barlow werd geboren op 20 januari 1971 in Fordsham, Engeland.. Op 15-jarige leeftijd deed Barlow mee aan de wedstrijd Een lied voor Kerstmis op de BBChet bereiken van de halve finale en krijgt met zijn deelname een uitnodiging voor de West Heath-studio’s om een ​​liedje op te nemen.

Na het componeren en opnemen van een aantal nummers, In 1990 vormde hij de beroemde groep Neem datwaarvan hij de hoofdvocalist zou zijn. De British Boy Band was nogal een tienersensatie van het moment, totdat een van de leden, Robbie Williams bespoedigde de ondergang van de groep om in 1996 aan zijn solopad te beginnen.

Gary Barlow is Beschouwd als een van de meest succesvolle songwriters in het VK, hij heeft 14 nummer 1-hits en 24 top 10-hits geschreven.Hij heeft drie nummer 1-singles, zes top 10-singles en twee nummer 1-albums als soloartiest en heeft 17 top 5-hits, 12 nummer 1-singles en 7 nummer 1-albums met Neem dat. Naast componist, pianist en producer was hij te zien in talentenjachten op televisie en in musicals over de hele wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *