Madonna verkoopt tickets uit en kondigt een tweede concert aan

Madonna verkoopt tickets uit en kondigt een tweede concert aan

Zanger Madonna heeft aangekondigd zijn tweede date in Lissabon op 7 november 2023 nadat ze al hun tickets voor de 6e in minder dan een week hadden uitgeput.

Dat heeft de Portugese muziekproducent Ritmos e Blues bekendgemaakt “vanwege hoe snel de tickets uitverkocht waren voor het concert op 6 november en op de grote vraag die nog steeds wordt gevoeld, kondigt Madonna vandaag een tweede en laatste datum aan op 7 november”.
Beide concerten, ingelijst in de wereldtournee “Madonna, de feesttour”, binnen zal plaatsvinden de locatie van de Altice Arena, gelegen in het Park der Naties.

De tour begint op 15 juli in Vancouver (Canada) en eindigt op 2 december in Amsterdam (Nederland) na meer dan dertig concerten waarin de “queen of pop” zal zijn vier decennia carrière de revue laten passeren en zal hulde brengen aan New York City.
LISSABON, EEN BIJZONDERE STAD VOOR MADONNA

Madonna woonde in Lissabon tussen 2017 en 2019 terwijl een van zijn zonen in een jeugdvoetbalteam speelde voor het Portugese Benfica. De zanger bekende een “crush” op de stad, die “Madame X” sterk beïnvloedde, doorspekt met Portugese gitaren en Kaapverdische ritmes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *