10 Nintendo Switch-games in de aanbieding voor minder dan 1 euro: ze zijn niet bekend, maar voor deze prijs zijn het echte pareltjes uit de eShop.

10 Nintendo Switch-games in de aanbieding voor minder dan 1 euro: ze zijn niet bekend, maar voor deze prijs zijn het echte pareltjes uit de eShop.

In de Nieuwe Nintendo Switch spelaanbiedingen het is mogelijk om veel spellen te vinden voor een spotprijs, maar dat ze minder dan een euro kosten, en dat ze bovendien goed zijn, is iets ernstigers. Want deze weinig bekende Nintendo Switch games zijn precies dat, juweeltjes uit de eShop door Nintendo.

We hebben het over 10 goede Nintendo Switch-games voor minder dan een euro elk, zeer lage prijzen dankzij steile kortingen tot 95% korting.

Dit is een selectie van onafhankelijke spellen, van allerlei genres en estheticaDe spellen omvatten alles van gezamenlijke arcadespellen tot vluchtsimulatoren, rollenspellen, shmups en kaartspellen.

En laat de prijs je niet voor de gek houden: ondanks dat het erg goedkope spellen zijn, zijn ze niet slecht. Ze kunnen niet concurreren met Nintendo exclusives, maar voor deze prijs geven ze je genoeg plezier als je van hun genre houdt.

En laten we deze nieuwe functie beginnen met een interactief puzzelspel waarin je met verschillende kunstwerken uit vele voorbije tijdperken moet omgaan.

10 Nintendo Switch games in de aanbieding voor minder dan 1€.

Alsjeblieft, raak het kunstwerk aan

Alsjeblieft, raak het kunstwerk aan is een half Zen-puzzelspel en half verhalend avonturenspel waarin je de geheime wereld achter iconische abstracte schilderijen verkent. 10 Nintendo Switch-games te koop voor minder dan 1 pond.

Speel 160+ puzzels op een esthetische reis naar de oorsprong van de moderne kunst, op een rustgevende jazzsoundtrack en allemaal voor €0,99 in de eShop dankzij hun 87%-aanbieding.

Goblin Zwaard

Goblin Zwaard is een mooie knipoog naar de esthetiek van de Klassieke RPG’s op NES en SNESeen goed platform- en actiespel, dat door zijn eigen verdiensten het verdient om bij deze 10 zeer goedkope Nintendo Switch-games, met kortingen tot 95%.

Een leger van monsters onder leiding van een kwade tovenaar is je woonplaats binnengevallen, dus pak je zwaard en ga op pad om het te bevrijden. Meer mensen zullen meedoen dankzij de korting van 80%, waardoor de prijs op €0,99 blijft staan in de eShop.

11 Nintendo games en franchises die nog geen nieuwe game op Nintendo Switch hebben gekregen

Striker Modes

Striker Modes is een spel van vliegtuigsimulatie en controle in alle soorten omgevingen, waaronder stedelijke, met verschillende soorten vliegtuigen. Het is een andere Switch-games die de moeite waard zijn voor minder dan 1 euro.

Probeer te overleven met verschillende soorten uitzichten, met veel vliegtuigen – klassiek, modern en futuristisch. met 6 spelmodi (inclusief het neerschieten van andere vliegtuigen) en dankzij de 90% korting slechts 0,99€ in de eShop.

Tekenen dat we het einde van de levenscyclus van de Nintendo Switch naderen.

Demon’s Rise – War for the Deep

Demon’s Rise – War for the Deep is een turn-based tactisch spel waarin je een team van zes helden door de ingewanden van een ondergrondse stad leidt. Op dit moment is het een van de goedkoopste RPG’s op Nintendo Switch.

Duik in de diepten van de oude stad Angor en vorm een team van huurling-avonturiers, soldaten, duistere tovenaars en moordenaars naast een leger van dwergen die hun thuisland proberen terug te winnen – alles in de aanbieding voor €0,99 in de eShop, 85% korting.

Fire Emblem Engage Review

P.3

P.3 is een schip spel waar het schip automatisch zal gaan en je hoeft alleen maar twee knoppen, stuur het schip links of rechts en schiet de vijanden in dit spel. Switch-game in de aanbieding voor minder dan 1 euro.

Als het schip in een rechte lijn vliegt, schiet het niet, maar druk tegelijkertijd op links en rechts om een alternatief wapen af te vuren; eenvoudig, maar moeilijk om onder de knie te krijgen, en nog meer nu met zijn 80% korting, die het naar €0,99 brengt in de eShop.

Super gevechtskaarten

Super gevechtskaarten is een spel waarin de mechanica van kaartspellen wordt gecombineerd met die van RPG’s, hoewel het grotendeels een puzzelspel is met onbeperkte patronen.

Verplaats de heldenkaart over een raster en wissel schade uit met vijanden, absorbeer gezondheid en pantser en speel strategisch met voorwerpen en vallen. Zijn 83% korting en €0,99 op de eShop zegt genoeg.

Ultimate Racing 2D

Ultimate Racing 2D is de top-down racegame met 35 raceklassen, meer dan 45 circuits, een uitgebreide carrièremodus, kampioenschapsmodus en online/offline multiplayermodi.

Race je een weg van Karts naar Formula racing in de uitgebreide carrièremodus, neem het online op tegen maximaal 20 spelers of creëer je eigen aangepaste kampioenschap. Het is allemaal goedkoper nu het 90% korting heeft en €0,99 kost in de eShop.

Zoete heksen

Zoete heksen is een moderne draai aan de oude arcadeklassiekers met een paar leuke vleugjes hekserij en nog een van de 10 Nintendo Switch-games te koop voor minder dan 1 pond.

Speel als Praline en Vanille, twee heksen die magische ladders kunnen gebruiken en hun vaardigheden kunnen versterken in meer dan 50 levels verspreid over 5 unieke werelden, die solo of co-op en in maximaal 4-persoons versus gespeeld kunnen worden. Dit alles met een aanbieding van 90% en voor €0,99 in de eShop.

Beginnende Helden

Beginnende Helden is een side-scrolling spel waarin dappere vogels het opnemen tegen een woeste wereld, een van deze 10 Nintendo Switch-games te koop voor minder dan 1 pond die je niet mag missen.

Elke gevederde vriend heeft zijn eigen verhaal te vertellen terwijl ze lizARRrds piraten ontwijken, ijzige bossen doorkruisen, door gezonken tempels duiken en meer in een 95% korting die het spel op €0,99 in de eShop brengt.

Koken Tycoons – 3 in 1 bundel

Koken Tycoons – 3 in 1 bundel zijn drie arcadespellen in één die – zoals je kunt zien – enige gelijkenis kunnen vertonen met Cooking Mama of Overcooked en de laatste van deze 10 Nintendo Switch-games te koop voor minder dan 1 pond.

Het bestaat uit Food Truck Tycoon, Burger Chef Tycoon en Pizza Bar Tycoon waar de essentie is om menu’s te bereiden voor klanten die naar de kraam komen. Geniet van de rest dankzij hun aanbieding van 92% en €0,99 in de eShop.

En zo komen we aan het einde van deze selectie van Leuke Nintendo Switch-spellen voor minder dan 1 euro elk. Een compilatie die je zeker zal helpen het einde van januari 2023 te halen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *