Alicia Keys is jarig

Alicia Keys is jarig

Alicia Augello Cook werd geboren in New York op 25 januari 1981. Al op zeer jonge leeftijd was het haar heel duidelijk dat haar levenspad door muziek moest gaan. Hij schreef zich op slechts 12-jarige leeftijd in bij de School of Professional Performing Arts, waar hij muziek-, dans- en theaterlessen kreeg en zich specialiseerde in koor. In hun pre-tienerjaren vormden Keys en een vriend hun eerste groep, hoewel ze geen van beiden veel wisten over hoe popsongs werkten. De artiest bleef zingen, liedjes schrijven en optreden in muzikale groepen op de middelbare en middelbare school. Zo werd ze een ervaren pianiste, en nadat haar leraar klassieke muziek haar niets meer kon leren, hij begon jazz te studeren op 14-jarige leeftijd.

Columbia Records rekruteerde later een team van songwriters, producers en stylisten om met de ster en zijn muziek te werken. Terwijl Keys aan haar liedjes werkte, probeerden de leidinggevenden van Columbia haar materiaal te veranderen. Ze wilden dat zij zong en dat anderen de muziek creëerden, waardoor de grote producers van haar eisten dat ze ook schreef met mensen bij wie ze zich niet op haar gemak voelde, iets wat ze met heel haar hart haatte. Het is dan wanneer een vriend stelde voor dat hij zijn eigen apparatuur zou kopen en zelf zou opnemen. zo zag het eruit Liederen in a-mineur die zes Award-nominaties ontving omainclusief record van het jaar.

Op haar onlangs 41 jaar geworden leeftijd is de artiest niet te stoppen. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze heeft niet alleen de tijd gehad om zich aan muziek te wijden, maar ook om in films te verschijnen of jurylid te zijn bij muziekwedstrijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *