Laura Pausini viert haar 30-jarige carrière

Laura Pausini viert haar 30-jarige carrière

De Italiaanse zangeres Laura Pausini viert 30 jaar van haar carrière, die begon toen ze zegevierde op het Sanremo Festival in 1993, met twee ongekende concerten in Venetië en Sevilla, dat zal dienen als voorproefje van een nieuwe wereldtournee.

De artiest zal op 30 juni voor het eerst zingen op het San Marcoplein in Venetië op 21 juli in het monumentale Plaza de España in Sevilla.

Pausini, Italiaan maar met een bekende voorliefde voor Spanje en Latijns-Amerika, viert op deze manier feest een carrière vol successen die begon toen hij nog maar 19 jaar oud was winnen in de sectie jong talent van het Italiaanse songfestival met “La solitudine”.

Sindsdien is hij verkocht meer dan 75 miljoen exemplaren van zijn elf studioalbumsnaast andere compilaties en samenwerkingen, en won een Grammy, vier Latin Grammy’s en een Golden Globe, prijzen waaraan zijn recente Oscar-nominatie voor de band uit de film “La vita davanti a sé” (La vita davanti a sé) ( 2020).

De afspraken in Venetië en Sevilla zullen dienen als preview van een nieuwe wereldtournee waarvan “zeer binnenkort” de details zal onthullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *