Sega bereidt mogelijk de terugkeer van een ander Dreamcast-spel voor VR voor, volgens cryptische teaser

Sega bereidt mogelijk de terugkeer van een ander Dreamcast-spel voor VR voor, volgens cryptische teaser

SEGA de revival van een ander spel in handen zou hebben. retro uitgebracht op hun Dreamcast die zou worden aangepast aan de VR. Dit is allemaal nog giswerk, want op dit moment hebben we alleen een cryptische teaser.

Het bedrijf heeft de “C-SMASH VRS” website gelanceerd die veel vragen oproept en eindigt op 13 februari. De vraag is, is dit een heropleving van Cosmic Smash?

Dankzij wat we lezen via Gematsu, heeft het bedrijf zelf zowel deze website als een RRSS account gelanceerd voor iets dat mengt dit spel en Virtual Reality.

De teaser op de bovengenoemde pagina heeft een countdown van in totaal 21 dagen en eindigt op 13 februari om 17:00 uur Spaanse schiereilandtijd.

De sociale media-accounts zijn toegankelijk en te bezoeken via TwitterFacebook, Instagram en TikTok.

Bovendien is de tweet van SEGA met een link naar de website werd geretweet door zowel de grafisch ontwerper Cory Schmitz en DJ Ken Ishii.

Kunnen we ons al een heropleving van Cosmic Smash door SEGA voorstellen?

De titel “C-SMASH VRS” suggereert misschien dat het spel een nieuwe aflevering is van de Cosmic Smash franchise uitgebracht in 2001.

Cosmic Smash is een hybride squash- en breakoutspel. die op 11 januari 2001 voor het eerst werd uitgebracht voor de arcade, gevolgd door de Dreamcast versie op 13 september 2001.

De “C-SMASH VRS” website gebruikt ook hetzelfde kleurenschema met grijze en oranje tinten als in Cosmic Smash.

Maar het meest merkwaardige is dat van tijd tot tijd een Breakout-achtige visualisatie op het scherm verschijnt zoals in het spel…

Het ziet er naar uit dat ook februari met een knal binnenkomt, en de eerste helft van de maand zal vol verrassingen zitten. Hoewel SEGA nog steeds niets heeft gezegd over reboots van Crazy Taxi en Jet Set Radio.

Nu dat Sega zou de terugkeer van deze Dreamcast Cosmic Smash kunnen voorbereiden… naar VR zoals te zien in deze teaser, hoe wordt het aangekondigd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *