U2 release-versie van “Met of zonder jou”

U2 release-versie van “Met of zonder jou”

Na de bekendmaking van Liederen van overgave en de release van het eerste nummer van het album, “Pride (In The Name Of Love)”, debuteert U2 met een nieuw nummer, een herinterpretatie van “With Or Without You”, een van de meest iconische nummers van de Ierse band.

Samengesteld en geproduceerd door The Edge, keert Songs Of Surrender terug naar enkele van de meest gevierde nummers uit hun meer dan 40-jarige carrière, waaronder With Or Without You, One, Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday en Invisible. opnieuw bedenken musical die resulteert in een geheel nieuwe opname van elk nummer, inclusief arrangementen en in sommige gevallen nieuwe teksten.

The Edge sprak over het project: “Muziek stelt je in staat om terug in de tijd te reizen en we waren benieuwd hoe het zou zijn om onze eerste liedjes mee te nemen naar het heden en ze al dan niet het voordeel te geven van een heruitvinding van de 21e eeuw. .

Wat begon als een experiment, veranderde al snel in een persoonlijke obsessie, aangezien veel van onze nummers zich leenden voor nieuwe interpretaties. Intimiteit verving post-punk urgentie. Er kwamen nieuwe tempo’s, nieuwe toonsoorten en in sommige gevallen nieuwe akkoorden en nieuwe teksten. Het blijkt dat een geweldig nummer onverwoestbaar is.

Het selectieproces van de nummers begon met een reeks demo’s. Ik keek naar hoe een nummer eruit zou zien als alle essentiële elementen waren verwijderd. Het andere hoofddoel was manieren vinden om de nummers intimiteit te geven, aangezien de meeste zijn geschreven met liveconcerten in gedachten.

Bij het doornemen van deze opnameschetsen met producer Bob Ezrin was het heel gemakkelijk om te zien welke de eerste keer werkten en welke meer werk nodig hadden. We gaan allemaal in op de gevoeligheid van minder is meer ».

De 40 nieuw opgenomen nummers zijn samengebracht onder de namen van elk van de vier bandleden op vier afzonderlijke “albums”. The Edge voegt eraan toe: “Het was echt opwindend om de nummers op elkaar te horen reageren en de volgorde van de vier albums te vinden; vind de geweldige segmenten, maak kans om DJ te worden. Toen we eenmaal vier verschillende albums hadden, was het gemakkelijk om te zien wie de hoofdpersoon op elk album zou zijn.”

Kant 1 – De rand 1.Eén 2. Waar de straten geen naam hebben 3. Verhalen voor jongens 4. 11 uur tik tok 5. Onbeheerst 6. Mooie dag 7. Slecht 8. Elke brekende golf 9. Loop door (Oekraïne) 10. Trots in de naam van de liefde)

Kant 2 – Larry 1. Who’s Gonna Ride Your Wild Horses 2. Ga uit je eigen weg 3. Vast komen te zitten in een moment waar je niet uit kunt komen 4. Red Hill Mining Town 5. Gewone liefde 6. Soms red je het niet op je Bezit 7. Onzichtbaar 8. Dirty Day 9. Het wonder van Joey Ramone 10. City Of Blinding Lights

Kant 3 – Adam 1. Duizeligheid 2. Ik heb nog steeds niet gevonden wat ik zoek 3. Elektrische storm 4. De vlieg 5. Als God zijn engelen zal sturen 6. Verlangen 7. Tot het einde van de wereld 8. Lied voor iemand 9 .Alles wat ik wil ben jij 10. Vrede op aarde

Gezicht 4 – Bonus 1. Met of zonder jou 2. Blijven 3. Sunday Bloody Sunday 4. Lights Of Home 5. Cedarwood Road 6. Ik zal volgen 7. Twee harten kloppen als één 8. Wondermiddel 9. De kleine dingen die je verraden 10. 40

Het opstellen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *