De must-have Celeste komt in juni in fysiek formaat op PS4 en Nintendo Switch met een editie die een mini-gids en poster bevat.

De must-have Celeste komt in juni in fysiek formaat op PS4 en Nintendo Switch met een editie die een mini-gids en poster bevat.

Celeste was een van de meest geprezen games van 2018 en neemt nu al een ereplaats in tussen die indies die in je bibliotheek moeten staan ja of ja. Het spel van Matt maakt spelletjes veroverde velen en wil dat binnenkort weer doen.

Celeste was al beschikbaar in digitaal formaat voor de overgrote meerderheid van de consoles, maar nu glimlachen verzamelaars, want het spel keert terug naar het heden met een speciale fysieke uitgave die beschikbaar zal zijn voor PS4 en Nintendo Switch.

De distributeur Meridiem Games zal verantwoordelijk zijn voor Celeste wordt in fysieke vorm uitgebracht in Spanje op 30 juni. op, zoals hierboven vermeld, PS4 y Nintendo Switch. Pre-orders zullen binnenkort open zijn om het spel in handen te krijgen.

In de loop der weken zullen meer details worden vrijgegeven over deze nieuwe editie, die een mini-gids en een spelposter bevat. Kijk dus uit als u verzamelaars en fans van het fysieke formaat bent.

Celeste, een platformer die veel meer is dan wat het lijkt te zijn

Voor het geval je Celeste niet kent, het spel is een platformspel dat een extreem uitdagende titelmaar zeer toegankelijk voor alle soorten spelers. Dit is een platformer dat je aandacht vanaf de eerste minuut trekt dankzij de prachtige pixel art.

Onze missie bij Celeste is om een berg te beklimmen met Madeline, heel eenvoudig. Maar de testen die je te wachten staan zijn echt veeleisend. Het spel bestaat uit meer dan 700 schermen met allerlei platformuitdagingen die je tot het uiterste drijven.

Het is echter de reis van Madeline zelf die een stempel drukt op de speler. Celeste bevat een krachtige en intieme boodschap over belangrijke zaken als geestelijke gezondheid, depressie, enz. A spel die je niet onverschillig laat.

Dit was onze beoordeling van Celeste op dat moment: Een verhaal over zelfverbetering en acceptatie onder het mom van voortreffelijk platformen. Celeste is het soort spel dat niemand mag missen, zelfs niet degenen die een hekel hebben aan springspellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *