Marc Anthony trouwt voor de vierde keer

Marc Anthony trouwt voor de vierde keer

de salsa Mark Antonius54, trouwt deze zaterdag in de stad Miami (Florida) met het Paraguayaanse model Nadia Ferreiraslechts 23 jaar oud, in wat de vierde keer dat de New Yorkse artiest van Puerto Ricaanse ouders het altaar passeert.

Lokale media maken een uitnodiging bekend voor de bruiloft van het evenement dat naar verwachting vandaag in Miami zal plaatsvinden, een ceremonie die dat was bevestigd door de Mexicaanse kunstenaar Salma Hayek tijdens de rode loper van zijn nieuwste film, Magic Mike, met Channing Tatum.

Sommige media zorgen daar echter voor de bruiloft zou slechts een week geleden hebben plaatsgevonden en dat er vandaag een act zal plaatsvinden die eerder de viering van de link is.

ZAL DE VIERDE HET SUCCES GAAN?

De New Yorker beproeft zijn geluk opnieuw na drie pogingen, de eerste met de voormalige Miss Universe in 1993 en de Puerto Ricaanse actrice daganara torrestijdens een ceremonie in Las Vegas (VS) in 2000, waaruit Cristian en Ryan Muñiz werden geboren.

Hij herhaalde het in 2004 met de Amerikaan van Puerto Ricaanse afkomst Jennifer Lopez in Los Angeles, de bruiloft waaruit de tweeling Maximilian David en Emme Maribel werden geboren.

De laatste bruiloft van de salsazanger vond plaats in 2014 toen hij trouwde met het Venezolaanse model shannon delime in La Romana, een luxueuze enclave in de Dominicaanse Republiek.

Ferreira, die een Miss Universe-finaliste werd, maakte via haar Instagram-account bekend dat ze samen met haar moeder, Ludy Ferreira, en haar beste vriendin, Gisela Airibas, naar New York waren gereisd om haar trouwjurk te kiezen op de Gallische Lahavontwerper die beroemdheden als Beyoncé en Paris Hilton heeft gekleed.

Sommige opmerkingen die op verschillende manieren zijn verzameld, suggereren dat het model zwanger zou zijn en dat het huwelijk gevormd zou zijn door David en Victoria Beckham zullen bruidsjonkers zijn in Miami.

Fotografie Nadia Ferreira Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *