Forza Motorsport herbevestigt voor 2023 met 500+ auto’s, nieuwe carrièremodus voor één speler en meer nieuwe functies

Forza Motorsport herbevestigt voor 2023 met 500+ auto’s, nieuwe carrièremodus voor één speler en meer nieuwe functies

Aangekondigd in 2020, midden in de pandemie, is de volgende Forza Motorsport is bevestigd voor 2023. op Xbox X Series X|S en PC (en natuurlijk Game Pass vanaf launch day). Het is het achtste deel in de serie en een soort reboot na de lauwe ontvangst van Forza Motorsport 7.

De nieuwe sneak peek, zoals je kunt zien in onze Xbox Developer Direct recap, ging over het tonen van de technische en inhoudelijke updates die Forza Motorport zal bevatten.te beginnen met de voertuigen.

De makers hebben uitgelegd wat de belangrijkste vooruitgang is waardoor details, zoals metallic verf, realistischer worden, hoe licht het beïnvloedt, vuil… een generatiesprong in elke zin van het woord. Je ziet het onder deze regels.

In totaal, Forza Motorsport met meer dan 500 auto’s bij de lancering (Forza Motorsport 7 had er meer dan 700), evenals een nieuwe carrièremodus waardoor autofabrikanten centraal komen te staan.

De selectie van auto’s zal veel zinvoller en zeer competitiegericht zijn, met meer dan 100 nieuwe modellen die voor het eerst in het spel voorkomen (hoewel sommige al in Forza Horizon 5 of eerdere spellen zijn verschenen).

Hoe kan het ook anders, voertuigen kunnen ook worden aangepast, met meer dan 800 unieke upgrade-opties.. Er zullen ook aanzienlijke verbeteringen zijn aan het rijden, aan de manier waarop we ermee rijden.

De hoeveelheid geometrische en fysische verbeteringen zijn groter dan in de vorige drie spellen samen, waardoor de auto’s realistischer aanvoelen bij het optrekken, remmen of draaien. Zelfs schade zal realistischer zijn dankzij verbeteringen in de rendering van materialen en shaders, ray tracing en het vuil dat zich erop ophoopt.

Ook vinden we 20 scenario’s die helemaal opnieuw zijn gemaakt voor de nieuwe generatie.5 daarvan zijn volledig nieuw, zoals Kyalami, een van de nieuwe nummers die zich in Afrika afspelen.

De omgeving van deze sporen zijn vastgelegd met behulp van fotogrammetrie en laserscanning.om zoveel mogelijk realisme te bereiken, wat een van de sleutelwoorden van deze uitgave zal zijn. Er is meer dan 3 TB aan telemetrie- en fotogrammetriegegevens verzameld om de omgevingen na te bootsen.

Samen met verbeterde verlichting, volumetrische mist en rook, en procedurele wolkensystemen, zal dynamisch weer ook verbeterde audio zijn (Dolby Atmos 3D ondersteuning, lokale taal presentatie van de baan, en aanpasbare verschillen afhankelijk van de delen die je rijdt).

De kers op de taart voor Forza Motorsport zijn 4K en 60 fp graphics, met ray tracing, reflecties…en niet te vergeten de vernieuwde online modes. Ongetwijfeld een van de belangrijkste stuwende titels van 2023. Binnenkort meer.

Het was niet de enige grote game waarover werd gesproken tijdens de Xbox Developer Direct: we hebben je ook alles verteld over The Elder Scrolls Online: Necrom, Redfall, Hi-Fi Rush…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *