Alle mogelijkheden van de Marvel Snap kaarten en de beste voorbeelden: Continue, vernietigen, verplaatsen…

Alle mogelijkheden van de Marvel Snap kaarten en de beste voorbeelden: Continue, vernietigen, verplaatsen…

Begin met spelen Marvel Snap kan een beetje overweldigend zijn, met zoveel verschillende kaarten en hun verschillende effecten (hoewel hier een gids is voor een selectie van de beste startkaarten in het spel).

Maar als je er klaar voor bent gratis te spelen op mobiel iOS y AndroidZelfs als je niet weet hoe de kaarten werken of welke soorten kaarten er zijn, krijg je het snel onder de knie en kun je op intuïtie zetten en combo’s maken – dat is het voordeel van goed ontworpen spellen!

In deze Marvel Snap gids gaan we wat licht werpen op een fundamenteel aspect van het begrijpen hoe Marvel Snap werkt. spel: alle effecten (On Reveal, Continuous, Destroy, Move…) en wat in elk geval de beste kaarten zijn.

Alle mogelijkheden van de Marvel Snap kaarten en de beste voorbeelden.

Hoe zijn de Marvel Snap kaarten verdeeld? Er zijn verschillende manieren om ze te onderscheiden: tegen kostprijs (van 1 tot 6) die bepaalt wanneer u ze kunt spelen, in welke beurt (onder normale omstandigheden); per pool of serie (poule 1, 2, 3, 4 en 5, plus initiële kaarten en “poule 0”); en naar vaardigheden.

Hier gaan we ons concentreren op de zes soorten Marvel Snap kaarten volgens hun vaardigheden.dat wil zeggen, de effecten die ze hebben op hun eigen kaarten, op andere kaarten, op de tegenstander, op de locatie, of zelfs op het spel zelf:

Abilities zijn essentieel om het meeste uit Marvel Snap te halen, en hoewel er No Ability-kaarten zijn, geven spelers de voorkeur aan kaarten met abilities om combo’s op te bouwen. In feite zijn sommige No Ability-kaarten aan te raden als je ze in combinatie speelt met andere kaarten met abilities die hen bufferen, zoals we hieronder zullen zien.

Vervolgens geven we een inleiding tot de zes soorten abilities en de goede startkaarten die je daarbij kunt gebruiken (kaarten die je meteen na het begin of in de eerste paar wedstrijden kunt vrijspelen).

Op het onthullen

Upon Reveal is de meest voorkomende ability op Marvel Snap kaarten. Het is eigenlijk een zeer brede term die allerlei soorten effecten omvat, maar het worden alleen geactiveerd in de beurt waarin je ze speelt.en op het moment dat ze worden onthuld (afhankelijk van wie meer macht heeft in het spel, worden ze voor of na de tegenstander onthuld).

Deze kaarten kunnen van vele, vele types zijn (inclusief de onderstaande types Move, Destroy of Discard). Het is niet nodig om Reveal-kaarten te benadrukken, omdat ze het meest voorkomen, en in het startdeck heb je al kaarten als Medusa, Hawkeye of Star-Lord.

Er zijn andere kaarten met goede synergieën. Bijvoorbeeld, Odineen van de eerste 6-kostenkaarten die je vrijspeelt, zet de effecten van alle andere onthullingskaarten die je al op die locatie hebt liggen opnieuw in werking: kies goede onthullingskaarten in je deck, speel ze op dezelfde locatie en bewaar Odin voor het laatst om twee keer van zijn effecten te profiteren!

Continuüm

Doorlopende effectkaarten zijn het tegenovergestelde van onthullingskaarten: hun effect duurt niet alleen wanneer ze worden onthuld, maar duurt het hele spel lang (tenzij je tegenstander tegenkaarten speelt, zoals Tovenaresdie de doorlopende effecten van je kaarten op die locatie verwijdert).

Dat betekent dat de effecten tijdens het spel kunnen worden verhoogd… of verlaagd. Iron Manbijvoorbeeld, zal uw punten op die locatie altijd verdubbelen. Als je in de volgende beurten meer punten toevoegt, zal het ook je punten verdubbelen… maar als je een kaart laat vernietigen van de ene beurt op de andere, zal het effect ervan afnemen.

Evenzo zijn er zowel counters als synergieën tussen verschillende kaarten. Bijvoorbeeld, Wong is een Pool 3 kaart met een Continuous effect… wat hij doet is de abilities van de andere kaarten die je op die plaats legt twee keer activeren bij Reveal. Gewoon een van de vele, vele voorbeelden van combo’s tussen kaarten, zelfs van verschillende types!

Geen vermogen

Ongeschoolde kaarten zijn zeldzaam, en maken het meestal goed met veel machtspunten. Cyclops, Hulk, Misty Knight of Abomination zijn enkele voorbeelden van je startkaarten.

Hoewel ze blijkbaar niet zo interessant zijn, zijn er enkele kaarten die ze versterken, zoals Patriot o Nul (beide uit pool 3), de ene geeft +2 power aan kaarten in ability, en de andere is een potente 1 cost, 3 power met de pech dat de volgende kaart die je speelt geen abilities heeft… waardoor het een ideaal moment is om een kaart te spelen die geen abilities meer heeft.

Gooi

De volgende drie effecten zijn specifieker, en kunnen kaarten hebben met Reveal of Continuous effecten. In het geval van kaarten met aflegeffecten, zoals Blade o Zwaardmeestercompenseert zijn ongewone kracht (1-3 en 3-6) met de pech dat hij een kaart van je stapel aflegt.

Maar de effecten van het weggooien van (meestal willekeurige) kaarten uit je stapel hoeven niet altijd slecht te zijn. Morbius krijgt +2 energie voor elke kaart die je weggooit in het spel (en het is een doorlopend effect), Ghost Rider speelt automatisch een kaart die je eerder aflegde.

En sommige kaarten die je weggooit kunnen terugkomen in je stapel met meer kracht: Zwermkosten 2 en kracht 3, zal terugkeren naar ons deck met twee kopieën van kracht 3, en kosten 0, en als je weggooit Apocalyps (6/8), (je kunt zijn discard forceren met Sif) keert terug naar je hand met +4 kracht.

Verplaats

Kaarten die je vrij kunt bewegen, zoals Visiekun je ze van de ene plaats naar de andere verplaatsen, zodat je ze strategisch over het bord kunt verplaatsen en je tegenstander in verwarring kan brengen, die niet zal weten waar hij je moet tegenwerken.

Maar kaarten die vrij kunnen worden bewogen zijn zeldzaam. Meestal zijn er kaarten met On Reveal of Continuous effecten waarmee jij en je tegenstander uitzonderlijk kaarten kunnen verplaatsen in de volgende beurt (zoals Mantel), of laat ze automatisch verplaatsen door uw kaart, zoals Doctor Strange (die “roept”) de kaart met de hoogste macht in het spel naar die locatie, of Heimdalldie al je andere kaarten verplaatst naar een plaats links.

Vernietig

Er zijn ook kaarten die kaarten van je tegenstander kunnen vernietigen… of zelfs kaarten van jezelf kunnen bufferen. Gif y Carnage zijn twee kaarten die andere kaarten die je op die plaats hebt gespeeld “opofferen” om zichzelf meer kracht te geven.

Andere kaarten, zoals Elektra o Killmongerje de kaarten van je tegenstander kunt vernietigen: Elektra vernietigt de 1-kost kaarten van je tegenstander… maar Killmonger vernietigt ALLE 1-kost kaarten in het spel, zijn en jouw kaarten.

Maar kaarten laten vernietigen kan ook goed zijn. Novakosten 1-1, kan goed zijn om op te offeren, want als het vernietigd wordt geeft het je kaarten +1 kracht. Als ze doden Deadpool (1-1) zal terugkeren naar je hand met dubbele kracht. En als ze doden Bucky Barnes (2-1)…. zal de Winter Soldier oproepen, een kaart die je anders niet kunt spelen.

Hier is de volledige gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals Nick Fury of Zero meta-decks, de beste strategieën om af te leggen, hoe je Season Pass-kaarten krijgt zonder te betalen, of het beste Guardians of the Galaxy-deck.

Voor meer informatie leggen we hier uit wat de beste kaarten zijn om mee te beginnen, credits en goud, hoe je snel credits krijgt, de beste methode om kaarten te krijgen en hoe je je collectie op peil brengt en 5 trucs die gevorderde spelers onder de knie moeten krijgen.

We vertellen je ook de beste kaarten met kosten 1, beste kaarten met kosten 3, hoe je het Control Sera deck gebruikt, wat is en hoe je moet Snappen, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *