Dinamo’s coach, vernietigd door Florin Răducioiu! “Hoe kun je zulke onzin zeggen? Het is totale incoherentie”

Dinamo’s coach, vernietigd door Florin Răducioiu! “Hoe kun je zulke onzin zeggen? Het is totale incoherentie”

Vijf spelers van Dinamo staakten omdat ze hun salaris niet ontvingen, en coach Ovidiu Burcă viel hen aan in een persconferentie.

De voormalige grote spits van de rood-witten, Florin Răducioiu, staat aan de kant van de voetballers en bekritiseerde de Dinamovistische coach, Ovidiu Burcă, voor de manier waarop hij met de situatie is omgegaan.

Marius Tomozei, Alin Dudea, Ștefan Fara, Bogdan Gavrilă en Vasile Buhăescu zijn degenen die de staking bij Dinamo zijn begonnen.

Dinamo’s coach, vernietigd door Florin Răducioiu! “Hoe kun je zulke onzin zeggen? Het is totale incoherentie”

Twee van de spitsen, Ștefan Fara en Vasile Buhăescu, hebben hun contract opgezegd en ook de andere drie vertrekken bij de rood-witte club.

Alin Dudea accepteerde de scheiding van het “honden”-team niet en traint alleen in Săftica, waar het trainingskamp van Dinamo is gevestigd.

“Heeft hij niet gezegd dat hij een fantastisch team heeft, dat hij een verenigde groep heeft, dat hij erin geslaagd is hen te verenigen en op het goede spoor te krijgen en dat hij met hen meeleeft? Nou, ineens verander je op die manier en breek je de jongens af als ze vragen om normale, typische werknemersrechten. Ze hebben families, vrienden, en weer kom je zo in de problemen… Burcă geeft commentaar op zichzelf, je bent eigenlijk onsamenhangend met wat je zegt en doet. Nou, wie betaalt hun rekeningen? Wie betaalt ze, de ouders?

Zijn het geen professionele gokkers? Laat me dan als advocaat gaan werken of bakker worden en alleen op zondag bij Dynamo komen spelen. Ik word een amateur, hoe kun je zulke onzin zeggen, tot nu toe was alles perfect. Alles was goed, we zijn op de goede weg, we proberen de play-offs te halen, hoe kun je zulke dingen zeggen?

Het is totaal inconsequent, het staat haaks op wat hij een paar maanden geleden zei en wat hij nu doet, ik heb medelijden met de jongens. Ik sta dicht bij de jongens omdat ik een speler was en ik weet wat het betekent, ik ben teleurgesteld in zijn gedrag. Als je coach bent, moet je achterover leunen en reageren, het vermogen hebben om te reageren, de persoonlijkheid hebben om te reageren op journalisten. De spelers maken je groot, de spelers sturen je naar huis, het lijkt erop dat hij nog jong is en deze dingen niet begrijpt. Hij verdient zijn lot!”, zei Florin Răducioiu tegen Orange Sport.

Ze moesten zich schamen! Ze moesten zich schamen voor wat ze laatst deden! Ze hadden geen recht om te doen wat ze deden. Ik probeer voetballers het beste te geven wat ik kan. Sinds ik hier ben, ontbreekt het de spelers aan niets. Wat de spelers hebben gedaan is een grote smet op de geschiedenis van deze club. Een vertraging van twee maanden is niet ernstig. Ik vroeg hen om geduld te hebben want deze week zal het opgelost zijn. Deze groep spelers faalde in de test van loyaliteit aan de club, aan de mensen die hun loon betaalden, die hen eten stuurden. Ze zakten voor de test – Ovidiu Burcă

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *