Blizzard bevestigt Overwatch 2 campagne nog niet klaar voor lancering: ”ontwikkeling gaat langzamer dan we zouden willen”

Blizzard bevestigt Overwatch 2 campagne nog niet klaar voor lancering: ”ontwikkeling gaat langzamer dan we zouden willen”

Overwatch 2 heeft het allemaal te worden een van de meest succesvolle F2P spellen van het moment.. Hoewel de eerste weken niet gemakkelijk waren, vestigde de titel van Activision Blizzard zich geleidelijk aan op zowel de PC als de consoles.

De beste troef is het free-to-play formaat, waardoor elke speler het spel gratis kan uitproberen. Overwatch 2 op het platform van uw keuze.

Terwijl spelers zich uitleven met The Battle for Olympus (het nieuwe Season 2 event), heeft Blizzard de korte termijn roadmap voor Overwatch 2 bijgewerkt.

Elders hebben twee nieuwe boeken een voorproefje gegeven van wat er komen gaat voor de multiplayer shooter. Naast de PvE-campagne zullen in komende updates nieuwe kaarten, wapens en helden worden toegevoegd.

Wanneer kunnen we genieten van de campagne van Overwatch 2? Het is nog niet bevestigd, maar Aaron Keller, de regisseur van de titel, sprak met NME.

We zullen moeten wachten op de campagne

In een interview met NME, bevestigt Aaron Keller dat Overwatch 2 campagne modus komt later dit jaar beschikbaarmaar er zijn geen verdere details bekend gemaakt.

Het lijkt erop dat de ontwikkeling niet zo goed gaat als zou moeten. Blizzard is zich terdege bewust van de moeilijkheden van een dergelijke grootschalige modus, zeker als het het enige singleplayer alternatief is in Overwatch 2.

We weten tenminste dat de PvE campagne klaar is in de komende maanden, maar. de ontwikkeling is nog gaande. In de woorden van Keller, ”.we leggen nog steeds de laatste hand aan het werk”.

Met de nieuwe modus kunnen we veel dieper gaan, niet alleen met de personages in het universum, maar ook met alle grote gebeurtenissen die daarin plaatsvinden. Dat is iets waar het team ongelooflijk gepassioneerd over is.”.

We weten nu dat Overwatch 2’s online multiplayer en single-player modi… werden op een bepaald moment tijdens de ontwikkeling gesplitst. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar noodzakelijk om er een grotere dimensie (en de nodige tijd) aan te geven.

We bevonden ons in een positie waarin we niet alle inhoud die we maakten voor Overwatch 2 konden vrijgeven totdat de campagne klaar was.”.

Overwatch 2 is een van de beste free-to-play games van 2022, die je kunt spelen op PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One, Nintendo Switch en PC.Kan dit een van de spellen zijn die worden getroffen door de nieuwe anti-loot box maatregelen van het Europees Parlement?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *