Session Skate Sim bevestigd voor Nintendo Switch met releasedatum

Session Skate Sim bevestigd voor Nintendo Switch met releasedatum

De spelletjes van Skate hebben niet veel indruk gemaakt op Nintendo Switch… of welke console dan ook in de afgelopen jaren.

2020 was een jaar waarin dat begon te veranderen, met de release van de Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 remake, voorafgegaan door de meer realistische Skater XL, en de aankondiging van EA’s nieuwe skateboard (dat twee jaar later nog steeds ver weg is).

Afgelopen september werd het spel uitgebracht Sessie: Skate Simeen nieuwe ultrarealistische skateboardsimulator, met dubbele stickbesturing om je voeten op het skateboard natuurgetrouw na te bootsen. En vandaag hebben ze een Nintendo Switch versie bevestigd.

Session Skate Sim, het meest realistische skateboardspel ooit.

Session Skate Sim kan nu worden voorbesteld in de eShop van Nintendo. Het zal 49,99 euro kosten (meer dan op Steam, minder dan op PlayStation) en beschikbaar zijn op 16 maart 2023.

Met de graphics gecomprimeerd om op de handheld te passen, belooft Session Skate Sim dezelfde skateboard-ervaring te leveren als op PC, PS5, Xbox Series X, PS4 en Xbox One, waar het afgelopen september 2022 werd uitgebracht (na een lange Early Access-periode op Steam).

Geïnspireerd door de gouden eeuw van de skateboardcultuur in de jaren ’90, moedigt Session de speler aan zich te uiten met het skateboard en de omgeving (waaronder echte parken in New York of Philadelphia), door scores te halen zoals in arcadegames.

In plaats daarvan kunt u film je stuntsHet heeft zelfs een filmmaker modus waar je eerst je stunts doet, en dan word je de cameraman.

Daarbij komen nog meer dan 450 verschillende items, niet alleen om het board aan te passen, maar ook om je skater aan te kleden, van echte merken.

Sessie Skate Sim is een van de beste skateboardgames die je momenteel kunt kopen op moderne consoles en pc’s, en gaat de concurrentie aan met Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, de enige realistische die ook op Switch staat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *