Deadpool arriveert in Marvel’s Midnight Suns in zijn eerste DLC

Deadpool arriveert in Marvel’s Midnight Suns in zijn eerste DLC

Deadpoolde huurling met de grote mond, komt binnenkort naar Marvel’s Midnight Suns in een van de eerste DLC’s. Deadpool voegt zich bij het team met nieuwe vaardigheden, nieuwe verhaalmissies, nieuwe vijandentypen, Abbey-upgrades en meer cosmetische items voor Deadpool.

Marvel’s Midnight Suns eerste DLC komt uit 26 januarien maakt deel uit van de seizoenkaart. Zeker een geweldige aanvulling op het strategiespel met Marvel’s donkerste helden van de makers van XCOMdie veel meer aandacht verdient.

De trailer toont ook Deadpools gevoel voor humor, die zal worden ingesproken door zijn gebruikelijke serie- en videogame-stem, Nolan North.

Dit is hoe Deadpool is in Marvel’s Midnight Suns:

Deadpool is het eerste DLC-personage in dit turn-based strategiespel, dat een kaartsysteem gebruikt om aanvallen van personages weer te geven, maar beschikt over extreem hoge productiewaarden, een lang en onderhoudend verhaal en veel diepgang.

Marvel’s Midnight Suns bevat al Iron Man, Captain America, Wolverine, Spider-Man, Scarlet Witch, Doctor Strange, Captain Marvel, Blade, Ghost Rider, Magik en Nico Minoru, plus “The Hunter”, een personage dat we zelf hebben bedacht.

De Marvel’s Midnight Suns Season Pass zal nog drie personages bevatten, en ze zullen allemaal hun eigen verhaalmissies hebben. DLC’s worden verwacht voor Morbius, Venom en Storm. Met dit eerste pakket, “The Good, the Bad and the Undead”, krijgen we naast de missies ook de mogelijkheid om hem in de basis te hebben en met hem te interageren en onze vriendschap te vergroten, dus we verwachten veel gelach met de interacties tussen alle personages.

Marvel’s Midnight Suns is nu, vanaf 2 december, verkrijgbaar op PS5, Xbox Series X en PC. PS4-, Xbox One- en Nintendo Switch-versies worden ergens in 2023 verwacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *