Gran Turismo 7 voor PS VR2 komt als gratis update en maakt bijna alle content speelbaar met de kijker.

Gran Turismo 7 voor PS VR2 komt als gratis update en maakt bijna alle content speelbaar met de kijker.

Als je van autospelletjes en sportsimulatie houdt, Gran Turismo 7 is een van die must-have spellen die je in je collectie moet hebben. En als je het op PS5 speelt, kun je de nieuwe functies van PS VR2 100% gratis ervaren.

We kijken er echt naar uit dat PS VR2, Sony’s nieuwe virtual reality-viewer, in de winkels ligt. Hij is verkrijgbaar op 22 februari, met een verkoopprijs van €599,99..

Het beste van alles is dat PS VR2 bijna 40 launchgames zal hebben. Tot nu toe wisten we meer dan 20 titels, maar gisteren zorgde Sony voor een grote verrassing door op het PlayStation Blog nieuwe namen te onthullen.

Onder de bevestigde nieuwe games zijn Before Your Eyes, Kayak VR, Pavlov of Song in the Smoke: Rekindled. Sony onthulde ook dat een van de grote 2022 exclusives een VR-modus zal hebben op de PS5.

Dit is niemand minder dan Gran Turismo 7, Polyphony Digital’s rijsimulatiespel. De directeur Kazunori Yamauchi bevestigde dat de titel zal compatibel zijn met PS VR2.

Meer dan 450 auto’s rijden in de woonkamer thuis

Een van de voordelen van PS VR2 is dat het een veel toegankelijker kijker is dan zijn voorganger. Het maakt gebruik van dezelfde PS5-ontwikkelkit, waardoor veel games op de next-gen console gemakkelijker compatibel zijn met de VR-kijker.

Dankzij dit, Polyphony Digital heeft Gran Turismo 7 geport naar PS VR2hoewel het natuurlijk alleen beschikbaar zal zijn op PS5 (de nieuwe kijker is niet compatibel met PS4).

Alle spelers van Gran Turismo 7 kunnen een GRATIS update downloaden vanaf 22 februari.die PS VR2-ondersteuning zal toevoegen aan Polyphony Digital’s rijspel.

We zijn verheugd dat Gran Turismo 7 een PS VR2 launchtitel is! Via een gratis update, voor wie Gran Turismo 7 al heeft gekocht, kunnen spelers alle auto’s en circuits in virtual reality beleven als nooit tevoren. GT7 in VR maakt optimaal gebruik van de nieuwe generatie functies van PS VR2.”, zegt Yamauchi.

Na het toepassen van de update, alle spelmodi en voertuigen (meer dan 450) zullen beschikbaar zijn in VR modus. Er is echter één kleine uitzondering die je niet zult kunnen spelen.

Dit is de lokale split-screen multiplayer (2 spelers).De single-player race- en single-player modi en de online functies zullen echter wel actief zijn.

Dit is geen standalone spel of nieuwe versie van Gran Turismo 7, maar een gratis update voor iedereen die het spel van Polyphony Digital al op de PS5 bezit.

Gran Turismo 7 is een van de beste racegames van de afgelopen jaren. Je kunt het op zowel PS5 als PS4 spelen, hoewel de PS VR2 update zal alleen beschikbaar zijn op de next-gen console.vanaf 22 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *