Fire Emblem Engage update naar versie 1.1.0 om online functionaliteit en andere nieuwe functies toe te voegen

Fire Emblem Engage update naar versie 1.1.0 om online functionaliteit en andere nieuwe functies toe te voegen

Vandaag komt een nieuw hoofdstuk in de Fire Emblem saga, die we een paar dagen geleden hebben besproken. Het is Fire Emblem Engagede eerste Nintendo Switch exclusive, en de volgende grote aflevering van Intelligent Systems’ IP na Three Houses, is het tegen de taak opgewassen?

Dat is iets wat je zelf zult moeten ontdekken. Fire Emblem Engage is een terugkeer naar de Japanse roots van de franchise, met een sterke focus op gameplay vanaf de openingsmomenten.

Dit maakt Engage op narratief vlak zwakker dan de vorige delen. Echter, de nieuwe Nintendo Switch exclusive is de belangrijkste referentie van de Fire Emblem saga in strikte gameplay termen..

Vanaf vandaag kun je je handen leggen op Fire Emblem Engage, een opmerkelijke SRPG die je vele uren aan je Switch-scherm gekluisterd zal houden, zowel solo als online.

Nintendo heeft vrijgegeven een nieuwe update (versie 1.1.0.) voor Fire Emblem Engage, die onder andere online functies en multiplayermodi in de titel mogelijk maakt.

Fire Emblem Engage is nu ”online”.

Hoewel de overgrote meerderheid van de spelers het spel nog in handen moet krijgen, moet u weten dat sommige winkels Fire Emblem Engage al hebben verzonden, als het spel vooraf is besteld.

In feite adviseren wij u om heel voorzichtig te zijn met spoilers. Het zou zonde zijn om het verhaal van Fire Emblem Engage, dat een ode is aan de nostalgie, te bederven.

Nintendo heeft aangekondigd dat de eerste patch voor het spel is nu beschikbaar.die Fire Emblem Engage bijwerkt naar versie 1.1.0. Wat is er nieuw?

Eigenlijk is de functie van deze patch om de online functies van de titel te activeren. Vanaf dit moment zijn de online modi van Fire Emblem Engage ingeschakeld.

We specificeren de wijzigingen die in de patch worden doorgevoerd:

  • Steun voor de uitbreidingspas.
  • Extra inhoud” toegevoegd aan het Fire Emblem Engage menu.
  • Er zijn een aantal extraatjes toegevoegd, die pas vanaf hoofdstuk 5 beschikbaar zijn.
  • Het is nu mogelijk om functies met betrekking tot internetcommunicatie te gebruiken.

Dit is een essentiële update, die alle Fire Emblem Engage spelers nu moeten downloaden. Anders kun je niet online spelen en heb je geen toegang tot de online functies..

Ook als je de uitbreidingspas hebt of de DLC wilt kopen, moet je deze patch hebben geïnstalleerd.

Fire Emblem Engage is de eerste Nintendo Switch exclusive deze 2023en een nieuw hoofdstuk in de franchise van Intelligent Systems. Niet de beste in de reeks, maar een opmerkelijke en waardige opvolger van het uitstekende Three Houses (en zijn musou Three Hopes).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *