10 must-have PC en Steam Deck games, goed, leuk en heel goedkoop dankzij deze nieuwe aanbiedingen

10 must-have PC en Steam Deck games, goed, leuk en heel goedkoop dankzij deze nieuwe aanbiedingen

Met het releaseschema in zicht, wordt het moeilijk om te sparen…. Dus, totdat de storm losbarst, wil je misschien uitkijken naar zeer goede en goedkope spelletjes voor PC of Steam Deck om het wachten te verlevendigen.

Als dat het geval is, heb je geluk, want Lunar New Year aanbiedingen zijn al begonnen op Steam. Deze keer is het geen algemene campagne, maar van verschillende uitgevers en bedrijven.

De reden? De Lunar New Year-campagne werd vervangen door lenteaanbiedingen, maar uitgevers als Microsoft, Sega of Ubisoft bieden nog steeds sappige kortingen tot 85% korting op hun PC en Steam Deck compatibele titels.

We hebben het over 10 geweldige PC-spellen in de aanbieding tussen €2,99 en €9,89Dit zijn geweldige koopjes en aanbiedingen waarmee je je Steam-gamesbibliotheek kunt uitbreiden terwijl je heel weinig uitgeeft.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de meeste ervan AAA goed, lekker goedkoop, met andere woorden, geweldige producties voor een spotprijs. Dat belet niet dat er af en toe een indiejuweeltje binnensluipt, dat ook zeer de moeite waard is.

Wil je een nieuw spel uitbrengen op PC of Steam Deck tegen een zeer goede prijs? Nou, kijk uit, want deze 10 geweldige games zijn goedkoop op Steam zal je veel vreugde brengen in de laatste weken van januari.

10 must-have games voor PC en Steam Deck zeer goedkoop verkrijgbaar op Steam:

The Division 2

Een van Ubisofts beste videogames, veel completer en ambitieuzer dan The Division. In dit vervolg keren we terug naar ground zero van de pandemie in Washington DC, waar we de controle krijgen over een eliteteam dat tot doel heeft de orde te herstellen en een totale ineenstorting te voorkomen.

De Divisie 2 is een uitstekend open wereld spel dat een beetje van alles heeft.Actie, RPG-elementen, vrijheid van handelen en een MMO-tintje dat er prima bij past. De game is voor slechts 9 euro (70% korting) verkrijgbaar op Steam, en de uitbreiding Warlords of New York is ook te koop.

The Division 2 review

Command & Conquer Remastered Collectie

Als militaire strategie jouw ding is, dan heb je waarschijnlijk EA’s Command & Conquer serie gespeeld. Zo niet, dan heb je zojuist een gameplay heiligschennis begaan… maar maak je geen zorgen, er is een oplossing: Command & Conquer Remastered Collection.

Deze geweldige compilatie van Westwood Studios brengt Command & Conquer: Tiberian Dawn, Red Alert en zijn drie uitbreidingen samen.. Niet alleen dat, maar het biedt geremasterde versies in 4K, documentaires, map editor… en dat alles voor slechts 2,99 euro (85% korting) op Steam.

Command & Conquer Remastered Collection Review

Age of Empires III: definitieve editie

Het is misschien niet zo bijzonder als Age of Empires II, maar dat neemt niet weg dat Age of Empires III niet een van de beste strategiespellen aller tijden is. In 2020 sloegen Microsoft, Tantalus Media en Forgotten Empires de handen ineen om het spel goed te remasteren.

Zo werd Age of Empires III Definitive Edition geboren, de best mogelijke versie van de klassieke RTS uit 2005met de beste gevechten van Europa, Amerika en Azië in verbluffend 4K. Herbeleef (of ontdek) deze klassieker voor slechts €4,99 (75% korting) op Steam.

Age of Empires III Definitive Edition recensie

Quantum Break

Het talent van Remedy Entertainment staat buiten kijf. Voordat hij ons het uitstekende Control bracht, werkte de studio samen met Microsoft aan het onbegrepen Quantum Break. Het was een van de beste exclusives die de Xbox One ooit heeft gehad (hoewel het ook op PC uitkwam).en een klein juweeltje.

Quantum Break is een 100% Remedy-game, dankzij het krachtige verhaal dat actie en spanning mixt, een charismatische cast van personages, graphics van topkwaliteit en een sterrencast. Je kunt het voor slechts €9,24 (75% korting) proberen op Steam.

Quantum Break Review

Yakuza 6: Het levenslied

De legende van Kazuma Kiryu komt tot een einde in Yakuza 6: The Song of Life, het laatste deel in de saga van RGG Studio voordat hij het stokje doorgeeft aan Ichiban Kasuga in Like a Dragon. Hoewel het een PS4 exclusive was bij de lancering, werd het later uitgebracht op zowel PC als Xbox.

Veel fans van de serie zijn het erover eens dat Yakuza 6 een van de beste is, dankzij. de dramatische plot (Kazuma zoekt naar de persoon die verantwoordelijk is voor het achterlaten van zijn dochter in een coma).vrijheid van actie, talrijke minigames en meer. Koop het voor €6,99 (65% korting) op Steam.

Recensies van Yakuza 6: Het levenslied

As Dusk Falls

We weten dat je houdt van Netflix, HBO Max, Disney Plus of Amazon Prime series. Maar wat als de beste tv-series in videogame formaat waren? Vorig jaar hebben we genoten van As Dusk Falls, een opmerkelijk avonturenspel in de vorm van een TV Show. Amerikaanse stijl.

In As Dusk Falls ontdek je het heden en verleden van twee families, die al doende een groot mysterie (de overval die in 1998 plaatsvond) moeten ontrafelen.

Het is geen spel voor iedereen, maar we verzekeren je dat het boeiend is (en zeer zeker) en dat het een aanrader is vanuit het oogpunt van toegankelijkheid of degenen die zich in deze kleine wereld willen verdiepen. Haal hem voor 9,89 euro (67% korting) op Steam. En wat meer is, het is zeer

Beoordeling van As Dusk Falls

Kerbal Space Program

Dit is niet de eerste keer dat we over Kerbal Space Program praten, en het zal ook niet de laatste keer zijn. Private Division en Squad scoorden een goed doel met deze indie juweel, die voorstelt om je eigen ruimte race te runnen vanuit het niets.Kunnen de Kerbals de uiteinden van het universum bereiken?

Het is aan jou, dat is zeker. In Kerbal Space Program moet je analyseren welke onderdelen van nut kunnen zijn in ruimteschepen en ruimtevaartuigen, en proberen ze zonder incidenten op hun bestemming te krijgen. Meld je aan voor €9,99 (75% korting) op Steam.

Kerbal Space Program 2 is uitgesteld

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Ninja Theory is altijd een studio geweest om naar uit te kijken als het gaat om action-adventure. In 2017 wisten ze ons te verrassen met Hellblade: Senua’s Sacrifice, een kwellende ervaring die ons elke tegenslag laat beleven die Senua, de hoofdpersoon, meemaakt.

In Hellblade worden we geconfronteerd met harde gevechten, maar de echte strijd zit in Senua’s hoofd. Deze jonge Keltische krijger jaagt meedogenloos de herinnering aan haar overleden echtgenoot na.tot het punt waarop we niet meer weten wat echt is of niet. Je kunt het krijgen voor €7,49 (75% korting) op Steam.

Hellblade: Senua’s Sacrifice recensie

Reis naar de Woeste Planeet

Ben je een fan van planeten verkennen en overleven? Dan is Journey to the Savage Planet het spel voor jou. Typhoon en 505 Games slaan de spijker op de kop met deze leuke action-adventure titel, die je meeneemt op een spannende missie op de planeet ARY-26.

De vraag is of zo’n planeet al dan niet bewoonbaar is voor mensen.. In Journey to the Savage Planet zul je dat moeten ontdekken, of je nu tegen vijanden vecht, vriendschap sluit met de plaatselijke wezens of elk hoekje en gaatje verkent. Bovendien zul je jezelf gek maken met zijn gevoel voor humor, voor slechts 8,99 euro (70% korting) op Steam.

Recensie Reis naar de Woeste Planeet

Bayonetta en Vanquish bundel

We eindigen met een buitengewone compilatie van Sega en PlatinumGames. Bayonetta en Vanquish, twee van de beste games van de PS3-360 generatie, zijn terug met een handvol verbeteringen. Plus, dit zijn geremasterde versies van beide klassiekers..

Bayonetta blijft een van de beste hack and slash games op de markt, terwijl Vanquish een uitstekende action adventure shooter is waarvan de grootste verdienste de intensiteit is (hoewel het kort is). Je kunt beide als bundel krijgen voor €8,98 (78% korting), of elk spel afzonderlijk voor €4,99, op Steam.

Bayonetta en Vanquish bundel beoordeling

Dit zijn niet echt de enige onweerstaanbare deals die je op Steam kunt vinden, maar wij vinden het wel de 10 meest in het oog springende. Je krijgt een nieuw PC-spel en Stoomdek voor minder dan 10 euro, dat is gegarandeerd.

Bovendien is er genoeg variatie om alle smaken te bevredigen. We hebben het over goede actie, avontuur, shooters, strategie en zelfs hack and slash games, allemaal met kortingen tot 85%.

Dus nu weet je het: als je op zoek bent naar een nieuw PC of Steam Deck spel, aarzel dan niet om te profiteren van deze grote stoomaanbiedingendie actief zal zijn tot volgende week of het einde van de maand. Januari wordt een stuk aangenamer voor je, daar kun je zeker van zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *