Je krijgt de FPS met de beste campagne die je ooit zult spelen voor minder dan de prijs van twee koffie.

Je krijgt de FPS met de beste campagne die je ooit zult spelen voor minder dan de prijs van twee koffie.

Ja, het is waar dat de prijs van de koffie varieert naargelang de plaats, maar min of meer twee koffie kost je ongeveer 3 eur… dat is wat het momenteel kost. Titanfall 2 op Stoom en Steam Deck. Het is nog niet te laat om het in handen te krijgen als je het nog niet gespeeld hebt.

Titanfall 2 is een first-person shooter een paar jaar geleden uitgebracht in de laatste generatie. Dit vervolg ging een beetje onder de radar voor veel gamers, maar na verloop van tijd is het een cultspel in zijn genre.

Er zijn verschillende redenen om het tot deze categorie te verheffen, maar de belangrijkste is. de single-player campagne. Als je een regelmatige first person shooter-speler bent, ben je het er misschien mee eens dat campagnes meestal niet veel ruimte voor verrassing bieden.

Maar iedereen die Titanfall 2 heeft gespeeld kan u verzekeren dat het verhaal dat in dit spel wordt verteld is echt geweldig. en eindigt in een reis die je niet onverschillig laat.

Grote kans om Titanfall 2 op Steam te krijgen

De personages zijn zeer goed gedefinieerd, het script weet de speler te grijpen en maakt bovendien geweldig gebruik van de mechanics en de grote successen van het spel op dit gebied. Omdat het niet iets anders is, maar Titanfall 2 buit de deugden van de meest krampachtige fps maximaal uit.

Titanfall 2 is tot 2 februari te koop op Steam voor €2,99. Deze promotie omvat de Ultimate Edition, die meer inhoud toevoegt aan de speelbare formule voor een multiplayermodus die nog genoeg leven in zich heeft.

Dit is alles wat inbegrepen is: Startpakket dat alle titanklassen en piloten ontgrendelt met meer extra’s. Het voegt ook de hoofdtitanen Scorch en Ion toe; Deluxe Edition verf voor 6 titanen; Deluxe Edition camouflage voor alle titanen, piloten en wapens; Deluxe Edition decoraties voor 6 titanen; Deluxe Edition roepnaam.

Het was Titanfall 2 die jetpacks in shooters in de mode bracht. en degene die gebruik maakte van een echt krachtig, verfijnd, hectisch en verslavend scrolsysteem. Aarzel niet om het een kans te geven nu het nog kan, nu het verkrijgbaar is bij Stoomdek.

Natuurlijk is het spelen van dit spel een belangrijke manier om in het universum te stappen dat Respawn Entertainment heeft gecreëerd en waarin het populaire battle royale zich ook afspeelt. Apex Legends.

Als je van de lore van free-to-play helden houdt, vind je in Titanfall 2 meer dan één verwijzing en connectie naar sommige van hen. Respawn werkt aan een spel in het Apex Legends universum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *